Wiem,że jakiś film z tym zawodnikiem gdzieś jest na tym portalu, ale testu tej trasy nie znalazłem. Od razu uprzedzam, nic mu się nie stało, niektórzy mogą być nieusatysfakcjonowani
Mimo tego na sam widok z perspektywy zawodnika robi się gorąco
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:26
Gdyby ta trasa była w Polsce to pewnie po drodze miałby rozciągniętą stalową linkę.
Co za kurewska trasa, te pieńki wzdłuż ścieżki i nawet na niej, czy kamienie na ścieżce z prześwitem parudziesięciu centymetrów ( jak w 3:41), i te kurewskie skocznie ustawionymi pod kątem do zeskoku. Czy zeskoki z małą przyczepnością jak w 3:23
tak jak się jaram downhillem to ta trasa już trochę... przekombinowana?
dla mnie to on przez co najmniej połowę nagrania walczy z tą trasą, w dwóch momentach chyba ledwo wygrał.
sport ryzyko adrenalina super ale to już trochę za dużo
dla mnie to on przez co najmniej połowę nagrania walczy z tą trasą, w dwóch momentach chyba ledwo wygrał.
sport ryzyko adrenalina super ale to już trochę za dużo
E tam. Ja takie trasy codziennie pokonuję na monocyklu, jadąc tyłem.
Prawie nie ma co komentować.
Powinien jeszcze raz przejechać całość, tym razem rozwalając się przy każdej możliwej okazji.
Powinien jeszcze raz przejechać całość, tym razem rozwalając się przy każdej możliwej okazji.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie