Facetowi wściekła żona obcięła penisa, bo chciał rozwodu, a feminazistki robią sobie z tego żarty.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-07-09, 9:02
Pies ogrodnika, sama nie por🤬a to innym nie da, więc upitoliła ptaszka.
Tco
2013-07-09, 10:35
Feministki to dziwne stworzonka , doskonale wiedza ze zyja tylko dzieki naszej lasce ( lasce meszczyzn) . a mimo wszystko ubzduraly sobie ze jestesmy sobie rowni ?!Suki boja sie jednak glosno szczekac , bo wiedza ze jak stwierdzimy przegiecie , to znowu bedziemy nimi orali pola .
Tco zgadzam się z tobą, ale te baby z The Talk przegięły i nic im się jakoś nie stało, a powinno.
konto usunięte
2013-07-09, 11:21
konto usunięte
2013-07-09, 12:38
Teraz jest moda na bycie feministką. To jeden z tych trendów zmierzających do obniżenia przyrostu naturalnego, razem z pedałami. Naoglądają się takie tych programów, a później by chciały księcia z bajki, każdy facet jest dla nich nieodpowiedni, w każdym coś nie pasuje (tak, zdradziła mnie, po tym jak wyciągnąłem ją z depresji po tym jak.. Jej chłopak ją zdradził. Ironia losu). Znalazła sobie innego i już zasłyszałem, że w tamtym też coś nie odpowiada.
Każda sobie myśli że jest idealna. Nie patrzy na to, że tłuszcz wylewa się spod bluzki bo codziennie żre chipsy i czekolady, ale chłopak zły i ona chce lepszego.
Natomiast te typowe feministki, które wszędzie mówią że są feministkami i głoszą te ich "poglądy". Powinno się zamykać w zakładach psychiatrycznych lub od razu gazować, żeby choroba się nie szerzyła.
konto usunięte
2013-07-09, 13:14
Przestałem oglądać jak gość powiedział, że program w telewizji jest prawdziwy bo telewizja nazywa się TrueTV. Nie będę słuchał c🤬la, który żyje i emocjonuje się programami nadawanymi dla najgłupszej widowni świata.
konto usunięte
2013-07-09, 15:10
Ptoon, on to specjalnie powiedział, żeby pokazać jak bardzo nazwa odbiega od treści (materiały o których mówi były stronnicze)
konto usunięte
2013-07-09, 15:21
Równouprawnienie kończy się gdy trzeba wnieść meble po schodach na 5 piętro.
adex69 napisał/a:
Facetowi wściekła żona obcięła penisa, bo chciał rozwodu, a feminazistki robią sobie z tego żarty.
To niech im też obetnie penisy.