📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:57

nie ogladam. tak panuje rasizm. a ofiarami tego rasizmu sa biali ludzie.
Rasizm nie rasizm. Fajna dyskusja nad socjalem i odpowiednikiem 500+ w USA i sebixami i grazynami. Konkluzja jedna= nieroby na socjalu ciągle krzyczą że ich prawa są ograniczane. Więc czy USA czy Polska to wszędzie jest ten sam problem ,, bo mi się należy" nikt nie mówi ,, moim obowiązkiem jest"

Nie sądziłem że to będzie mówił murzyn, napewno nic nie zostało zmajstrowane te nagranie ?

Z jednej strony zgadzam się z tym co mówi, z drugiej jest czarny
Świetnie, że to wrzuciłeś. Również książka "Gdzie Ci mężczyźni" Zimbardo podaje dokładnie taką samą przyczynę obecnej sytuacji. Zbyt wysoki socjal dla głównie samotnych matek powoduje wychowanie dzieci w niestabilnym środowisku rodzinnym co z kolei skutkuje "wyprodukowaniem" człowieka całkowicie nieprzystosowanego do życia w społeczeństwie.
Nawet murzyn udowadnia że jedyni rasiści to polaczki - tacy z sadola
warci 500 zł.

no szacun, bambo, który rozumie, że banany nie spadają z nieba. Aż się boję, co musi czuć ten pseudo dziennikarz jak widzi codziennie swoją białą buźkę w lustrze...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie