👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Co oznacza to że jak zerknę na godzinę to zawsze jest 13
Często też 13:13
Zbysław napisał/a:
oznacza to że masz zegarek po dziadku który trzeba nakręcać...
Chciał stanąć dęba na widok zbliżajacej się młodej polędwicy. Stanał na dębie namalowanym na ścianie.

Tam co roku odbywają się wyścigi i zawsze ktoś zginie
na wyspie w Anglii ten wypadek ma z 10 lat juz
na wyspie w Anglii ten wypadek ma z 10 lat juz
Zbysław napisał/a:
To znak, że kiedyś zginiesz między 13:00 a 13:13
luxpiotr napisał/a:
To znak, że kiedyś zginiesz między 13:00 a 13:13
to się da zapobiec temu. Musi tylko się obrócić o o 130°C wokół ości (tu polecam okoń), zapukać 13 razy przepiórczym jajem w paraper oraz zjeść metr kwadratowy pokrzywy w ciągu 13 decycybeli. Wtedy czar się odczyni i umrze po 14 dopiero.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie