👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Można, ale jak się ma zdrowe zęby i nie jak się ma 4 promile. Poza tym najlepiej się otwiera piwo drugim piwem.
AyCaramba napisał/a:
Można, ale jak się ma zdrowe zęby i nie jak się ma 4 promile. Poza tym najlepiej się otwiera piwo drugim piwem.
Może to zabrzmi dziwnie, ale najlepiej otwiera się piwo otwieraczem do piwa.
Miałem kiedyś kumpla, który otwierał wino zębami. Pewnego dnia otrzymał nową ksywkę - bezjedynkowy dżin.
można i okiem i dupą tylko po co ? że by "zaimponić" jakiemuś pustakowi ? a później ból dupy i zgrzytanie zębami jaki ja byłem głupi, ile to trzeba teraz za naprawę zęba zapłacić, jest milion innych rzeczy którymi i o które można otworzyć
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie