Można, ale jak się ma zdrowe zęby i nie jak się ma 4 promile. Poza tym najlepiej się otwiera piwo drugim piwem.
AyCaramba napisał/a:
Można, ale jak się ma zdrowe zęby i nie jak się ma 4 promile. Poza tym najlepiej się otwiera piwo drugim piwem.
Może to zabrzmi dziwnie, ale najlepiej otwiera się piwo otwieraczem do piwa.
podpis użytkownika
Denied by the blind church.'cause these are not the words of God.
- The same God that burnt the
knowing.
Miałem kiedyś kumpla, który otwierał wino zębami. Pewnego dnia otrzymał nową ksywkę - bezjedynkowy dżin.
można i okiem i dupą tylko po co ? że by "zaimponić" jakiemuś pustakowi ? a później ból dupy i zgrzytanie zębami jaki ja byłem głupi, ile to trzeba teraz za naprawę zęba zapłacić, jest milion innych rzeczy którymi i o które można otworzyć
i 1,5 tysia poszłoooo sie j🤬
podpis użytkownika
jebniesz się w łeb pilnikiem - boli, nie jebniesz - nuda, ot paradoks
Podoba mi się jak debile robią sobie krzywdę. Leci piwko.
podpis użytkownika
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
@crossdressphyxia, zależy dla kogo. Ja na przykład wolę zapalniczką otworzyć niż otwieraczem. Nie wiem czemu, ale tak mi po prostu łatwiej. A jak są jeszcze jakieś zj🤬e otwieracze to wolę czymkolwiek otworzyć, a nie otwieraczem.
Przykład zj🤬ego otwieracza:
Przykład zj🤬ego otwieracza:

podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim