a moim zdaniem powinni tępić takie idiotki które jadąc po drodze szybkiego ruchu piszą smsa...
tepia

Najgorsze jest w tym wszstkim to że tyle osób przeżyło :/
bo to na zachodzie, u nas by 2-3 zginęło

ja pytam się czy zdążyła wysłać esemesa ?
podpis użytkownika
better than you, bitch ;][img:fe12c2d772]http://flagcounter.com/count/fcLiO7/bg=0000CC/txt=FFFFFF/border=000000/columns=2/maxflags=12/viewers=0/labels=0/[/img:fe12c2d772]

Chyba, że ktoś uważa 5% za wielki, k🤬a, wszechobecnie doskonały sukces, to gratuluję interpretacji faktów.
Zawsze to 5% wiecej zywych, warto takie cos puszczac nawet dla 2%

tepiai to nie tylko idiotki ale i idiotów. Może te kampanie nic nie dają, ale takie filmiki zawsze mi sie podobały ^^ Był jakis taki filmik że dziewczyna siedziała na murku a chłopak stał miedzy jej nogami (nie, nie r🤬ali sie w tym momencie
tylko tak stali) i jakis samochodzic w nich pieprznął. Chłopak umarł na oczach dziewczyny, a ona miała zmiażdzone nogi i musiała później jeździć na wózku inwalidzkim.
To ten pierwszy w tym filmiku:
(filmik to składanka kilku filmików , przepraszam, nie mogłem znaleźć tego filmiku bez podkładu nothing else matters :<)
jak taka kampania nie przemawia do rozsądku, to już nie wiem co może przemówić; chyba jedynie zabranie takiego dzieciaka do prosektorium na lekcji biologii, niech sam sobie obejrzy ofiary wypadków

Kierowca piszący smsa...

no dobra, ale czemu ta czerwona fiesta też zjechała na prawy pas ?
chwila nieuwagi i piwo za free. to jest j🤬a ANGLIA i tam jest ruch PRAWOSTRONNY!