kto madry pisze smsy podczas prowadzenia samochodu?
podpis użytkownika
Bóg nie jest sadystą, żeby skazywać kogoś na wieczne męczarnie. śmierć to zapłata za grzech, a nie wieczne męczarnie. Po śmierci nie ma nic.
paix napisał/a:
chwila nieuwagi i piwo za free. to jest j🤬a ANGLIA i tam jest ruch PRAWOSTRONNY!
Eeeee? Chyba lewostronny...
"Jedna z wielu reklam europejskiej kampanii na temat bezpieczeństwa na drodze. Raczej mało śmieszne." - A OD KIEDY TO FILMIKI NA SADISTICU SĄ ŚMIESZNE ??!! Jak chcesz sie posmiac to polecam demotywatory ( smieszne obrazki ze śmiesznymi podpisami) s. reklama świetna. Powinny byc pokazywane na prawku jazdy.
Reklama spoko, ale ja do ostatniej sekundy spodziewałam się jednak, że stanie się coś niespodziewanego i się filmik jakąś nietypową puentą zakończy, a tu dupa :/
podpis użytkownika
Zdychajcie k🤬y.
Jeśli warto taki reklamy kręcić to jestem za. Może ktoś po obejrzeniu tego zda sobie sprawę, że dzwonić podczas jazdy bezpieczniej

grauper napisał/a:
A od kiedy to demotywatory są śmieszne? oO Nie są i nie powinny być."Jedna z wielu reklam europejskiej kampanii na temat bezpieczeństwa na drodze. Raczej mało śmieszne." - A OD KIEDY TO FILMIKI NA SADISTICU SĄ ŚMIESZNE ??!! Jak chcesz sie posmiac to polecam demotywatory ( smieszne obrazki ze śmiesznymi podpisami) s. reklama świetna. Powinny byc pokazywane na prawku jazdy.

hypek napisał/a:
A od kiedy to demotywatory są śmieszne? oO Nie są i nie powinny być.
Ja p🤬lę i znowu to samo. Demotywatory to demotywatory tamto, demotywatory są takie a takie, demotywatory powinny być takie a takie.

takie reklamy powinny byc puszczane u nas w telewizji w normalnych godzinach moze ludzie by sie czegos nauczyli

Highlander napisał/a:
Eeeee? Chyba lewostronny...
tak, to kierownica jest po prawej. *****

Kolejny filmik - świetny, powiedziałbym, że nawet humorystyczny
No i poprzedni filmik tak, by można było usłyszeć co mówi narrator
No i poprzedni filmik tak, by można było usłyszeć co mówi narrator

ja tylko nie czaję czy ona se jaja robiła czy co? przecież nie miała k🤬a zasięgu...

hmm szybko ta straz i pogotowie przyjechalo
a policja to juz praktycznie czekala na wypadek w tym miejscu
poza tym u nas sie nie da pisac smsow bo mozna wjechac w dziure
a policja to juz praktycznie czekala na wypadek w tym miejscu

poza tym u nas sie nie da pisac smsow bo mozna wjechac w dziure

Miałem taką przygodę hehe nie polecam ;p ale u mnie było mnij efektów spcjalnych

hahahaha! ale sie usmialem
BABY DO GARÓW A NIE SAMOCHODAMI JEZDZIĆ!