📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Drift bmw po polsku
- teraz popularne

"Jedna z wielu reklam europejskiej kampanii na temat bezpieczeństwa na drodze. Raczej mało śmieszne." - A OD KIEDY TO FILMIKI NA SADISTICU SĄ ŚMIESZNE ??!! Jak chcesz sie posmiac to polecam demotywatory ( smieszne obrazki ze śmiesznymi podpisami) s. reklama świetna. Powinny byc pokazywane na prawku jazdy.
Reklama spoko, ale ja do ostatniej sekundy spodziewałam się jednak, że stanie się coś niespodziewanego i się filmik jakąś nietypową puentą zakończy, a tu dupa :/

Jeśli warto taki reklamy kręcić to jestem za. Może ktoś po obejrzeniu tego zda sobie sprawę, że dzwonić podczas jazdy bezpieczniej

grauper napisał/a:
A od kiedy to demotywatory są śmieszne? oO Nie są i nie powinny być."Jedna z wielu reklam europejskiej kampanii na temat bezpieczeństwa na drodze. Raczej mało śmieszne." - A OD KIEDY TO FILMIKI NA SADISTICU SĄ ŚMIESZNE ??!! Jak chcesz sie posmiac to polecam demotywatory ( smieszne obrazki ze śmiesznymi podpisami) s. reklama świetna. Powinny byc pokazywane na prawku jazdy.

takie reklamy powinny byc puszczane u nas w telewizji w normalnych godzinach moze ludzie by sie czegos nauczyli

Highlander napisał/a:
Eeeee? Chyba lewostronny...
tak, to kierownica jest po prawej. *****

Kolejny filmik - świetny, powiedziałbym, że nawet humorystyczny
No i poprzedni filmik tak, by można było usłyszeć co mówi narrator
No i poprzedni filmik tak, by można było usłyszeć co mówi narrator

hmm szybko ta straz i pogotowie przyjechalo
a policja to juz praktycznie czekala na wypadek w tym miejscu
poza tym u nas sie nie da pisac smsow bo mozna wjechac w dziure
a policja to juz praktycznie czekala na wypadek w tym miejscu

poza tym u nas sie nie da pisac smsow bo mozna wjechac w dziure

Miałem taką przygodę hehe nie polecam ;p ale u mnie było mnij efektów spcjalnych

hahahaha! ale sie usmialem
BABY DO GARÓW A NIE SAMOCHODAMI JEZDZIĆ!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie