Sprzeciwiają się odwiecznym prawom natury, a prawa narzucone przez urzędników oderwanych od rzeczywistości są dla nich naturalne. Coś w tym jest nie tak.

Zebrali taki kwiat polskiej kultury w jednym pokoju, tylko dlaczego ten pokój miał klamki i pozwolili im stamtąd wyjść?
Tej Szczuki to chyba nikt porządnie nie wyr🤬ał, bo jej się w głowie poprzestawiało

Tak jak @2xup
przenieście to na harda, bo oglądanie tego filmu jest dla mnie tak obrzydliwe, że zaraz puszczę pawia.
Akurat jest tam dużo innych dewiantów, więc będą pasować do siebie
przenieście to na harda, bo oglądanie tego filmu jest dla mnie tak obrzydliwe, że zaraz puszczę pawia.
Akurat jest tam dużo innych dewiantów, więc będą pasować do siebie

K🤬a na tym filmiku to nie ludzie a same p🤬lone dziwolagi ...

Niech sobie kupią namiot i założą cyrk, może się kto znajdzie kto będzie chciał tego słuchać dla śmiechu.

Przynajmniej teraz wiadomo kogo k🤬a rozstrzelać w pierwszym szeregu.
Każdy ma prawo być sobą. Dlatego bądźmy nacjonalistami nienawidzącymi zwyrodniałych spedalonych szmat i nap🤬lajmy ich przy każdej okazji. Przecież każdy ma prawo być sobą...
sadistic.pl/wychowywanie-dziecka-w-stylu-gender-vt270738.htm w tym temacie zawarłem śliczny obrazek z bardziej odpowiednim dla tego tałatajstwa pomieszczeniem
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever

Co to k🤬a robi na sadisticu? Ani się pośmiać, ani... no nie wiem... płakać chyba nad tym, bo nic innego nie zostało.
A potem laski jęczą, że one by chciały prawdziwego faceta, a nie pedałka w rurkach co będzie jej podp🤬lał balsam do ciała.
A potem laski jęczą, że one by chciały prawdziwego faceta, a nie pedałka w rurkach co będzie jej podp🤬lał balsam do ciała.