👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Sprzeciwiają się odwiecznym prawom natury, a prawa narzucone przez urzędników oderwanych od rzeczywistości są dla nich naturalne. Coś w tym jest nie tak.

Zebrali taki kwiat polskiej kultury w jednym pokoju, tylko dlaczego ten pokój miał klamki i pozwolili im stamtąd wyjść?
Tej Szczuki to chyba nikt porządnie nie wyr🤬ał, bo jej się w głowie poprzestawiało

Tak jak @2xup
przenieście to na harda, bo oglądanie tego filmu jest dla mnie tak obrzydliwe, że zaraz puszczę pawia.
Akurat jest tam dużo innych dewiantów, więc będą pasować do siebie
przenieście to na harda, bo oglądanie tego filmu jest dla mnie tak obrzydliwe, że zaraz puszczę pawia.
Akurat jest tam dużo innych dewiantów, więc będą pasować do siebie

Niech sobie kupią namiot i założą cyrk, może się kto znajdzie kto będzie chciał tego słuchać dla śmiechu.

sadol.pl/wychowywanie-dziecka-w-stylu-gender-vt270738.htm w tym temacie zawarłem śliczny obrazek z bardziej odpowiednim dla tego tałatajstwa pomieszczeniem
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie