👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie od dziś wiadomo że od myślenia głowa boli - tu mamy zebraną w jednym pomieszczeniu ekipę która nigdy nie poczuła takiego bólu, nawet lekkiego ukłucia - co najwyżej echo odbija się z jednej pustej pólkuli do drugiej

Chwila, moment. Czyżby to była poniekąd konkurencja dla głodujących dzieci o 1% podatku?
Iście wspaniale.

Iście wspaniale.
Największą pomyłką było wykreślenie homoseksualizmu z listy chorób na tle seksualnym. Lobby pedałów tak strasznie lamentowało że to be i fee my jesteśmy normalni no i stało się. A teraz lobbują pedofilów jak tak dalej to wszyscy zboczeńcy będą biegać swobodnie po ulicach a normalni ludzie okopią się i postawią zasieki wokół własnych domów broniąc dzieci, bo jeszcze te zwyrodnialce zażądają prawa pierwszej nocy z dziećmi do 12r.
Czemu nikt nie zaprosił tam Brunona żeby zrobił tym posrańcom bombową imprezę. Tyle od życia się należy temu czemuś
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever

Jednostronne okreslenia płci. Nie ma w tym filmie żadnego faceta z jajami, który by opowiedział co to jest płeć.

łoł matko tyle gówna w jednym miejscu ! o matko.
Zawartość lewackiego prostactwa wylewa się z wizji jak i z audio.
Zawartość lewackiego prostactwa wylewa się z wizji jak i z audio.

to jakis nowy odcinek monthy pythona o ktorym nie wiedzialem!?
O płci wypowiadają się osoby, które mają problem z określeniem swojej własnej. Paranoja...
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie