Czy król rządzi we Francji? Czyli pytania z wiedzy o Francji
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:35
Czy król rządzi we Francji? Czyli pytania z wiedzy o Francji
Dziadek wymiata, a te wszystkie matoły do szkoły znowu wysłać.
Poziom obecnego polskiego szkolnictwa pokazany bardzo dobrze.Tumany!!!
W 3:18 widać sterczącego suta i pewnie też słychać strzały, ale nie wiem, nie mam głośników
Mam wrażenie, że bez kartki Pani by również niewiele odpowiedziała...
to taka mega głupota się już zrobiła... obiektywne to nigdy nie było, bo dawali głównie złe odpowiedzi
Byłoby obiektywne gdyby pokazali odpowiedzi wszystkich na wszystkie pytania... tym razem pokazali że starsza osoba i tak wie więcej, ale ta młodzież jak się zestarzeje to też będzie wiedziała to i owo, a narazie nic ich nie interesuje taka kolej rzeczy... Gdyby tej Pani pokazać zdjęcie Messiego to powiedziałaby Hiszpania, gdyby pokazano jej Neymara nie powiedziałaby nic albo też Hiszpania. Gdyby pokaali jej Davida Camerona (premiera wielkiej brytanii) powiedziałaby, że aktor...
to taka mega głupota się już zrobiła... obiektywne to nigdy nie było, bo dawali głównie złe odpowiedzi
Byłoby obiektywne gdyby pokazali odpowiedzi wszystkich na wszystkie pytania... tym razem pokazali że starsza osoba i tak wie więcej, ale ta młodzież jak się zestarzeje to też będzie wiedziała to i owo, a narazie nic ich nie interesuje taka kolej rzeczy... Gdyby tej Pani pokazać zdjęcie Messiego to powiedziałaby Hiszpania, gdyby pokazano jej Neymara nie powiedziałaby nic albo też Hiszpania. Gdyby pokaali jej Davida Camerona (premiera wielkiej brytanii) powiedziałaby, że aktor...
Nie tylko Ty odnosisz takie wrażenie. Nie tylko Tobie się wydaje, że to cięte, że niektórzy robią sobie jaja i że cycki puszone i wypinane nie są przypadkiem. Ogólnie to nudne jest odtwórcze kopiowanie zrytych pomysłów od hamburgerów.
Strasznie chamsko zachowuje się prowadząca względem pytanych... PIWO
Laleczka prowadząca sprawia wrażenie, jakby sama z francuskiego znała tylko "francuza"
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie