Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
LuzaQ 2019-10-16, 0:54 43
ludzie przez miliony lat będą sobie zadawać jedno pytanie.
- z czego mamy się smiać w tym filmie ?

byc może na tej zasadzie ludzie nie rozumieją geniuszu mony lizy..
Zgłoś
DoubleBorger 2019-10-16, 1:08 16
Dobry patent na mycie się kiedy nie ma prysznica czy większego zbiornika wodnego. Sprawdzę kiedyś wtrasie
Zgłoś
Henboh 2019-10-16, 1:41 11
Klasyk pasuje jak ulał: "jak coś wygląda głupio, ale działa, to nie jest to głupie".

podpis użytkownika

Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
Zgłoś
DarkFalcoN 2019-10-16, 1:51
Tak tylko on jest łysy i taka butelka mu wystarczy na spłukanie.
Zgłoś
McQurwa 2019-10-16, 2:04
Samowystarczalny liliput

podpis użytkownika

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
Gruszek83 2019-10-16, 3:14
K🤬a 3.13 mózg

Mam rozj🤬y
Zgłoś
nowynick 2019-10-16, 8:32

wygląda głupio i nie działa lepiej niż gdyby tą butelkę po prostu nad głową ręką przytrzymał. Geniusz k🤬a zmarnował pół godziny swojego życia na mocowanie butelki do pleców....
Zgłoś
Gamera 2019-10-16, 8:58 2
Nie czaję co w tym śmiesznego.
Jeżdżę od lat z kumplam i rodziną na biwak, do miejsc gdzie nie ma żadnego zaplecza. Trzeba o siebie dbać i myjąc głowę zazwyczaj ktoś ze znajomych polewał mi głowe wodą z butelki. Gdyby koleś nagrywający był normalny to by pomógł ale, że z niego kretyn to nagrał taki filmik.
Żeby radzić sobie samemu paten jest niezły. Wygląda to idiotycznie dla osoby co w życiu rączek sobie nie ubrudziła i korzysta wyłącznie z prysznica w domu.
Zgłoś
C................n 2019-10-16, 9:24 1
Jak chcecie to jest dobry patent na ciepły prysznic na biwaku. Grube 120-litrowe worki z czarnej folii + lina. Napełniasz worek tak ze 30 litrami wody, wieszasz wieczorem na linie na drzewie (z ekspozycją wschodnio-południową) i rano masz nagrzaną wodę do mycia, trzeba tylko zrobić dziurę i jest. Bardziej ambitnym polecam w ogóle zgrzać z grubszej czarnej folii bukłak + dogrzać do niej końcówkę od konewki albo zraszacza.
Zgłoś
Wiewór 2019-10-16, 9:30 18
W porównaniu do Polaków z Podkarpacia gościu jest po dwakroć lepszy:
1. Myje się.
2. Nie głosuje na PiS.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Centurionero 2019-10-16, 9:46
Ja też nie wiem. Karła już widziałem, wodę, mydło, krzaki. Może wejdę na yt to będzie więcej mocy
Zgłoś
Putikonto 2019-10-16, 10:08 2
Wiewór napisał/a:

W porównaniu do Polaków z Podkarpacia gościu jest po dwakroć lepszy:
1. Myje się.
2. Nie głosuje na PiS.

K🤬a do filmu z myjącym się karłem, wciskasz politykę. Jesteś nieźle p🤬lnięty chłopcze
Zgłoś
Wiewór 2019-10-16, 11:46
@up sami jesteście sobie winni. Głosowaliście na PiS to teraz 4 lata będziecie wysłuchiwać.

podpis użytkownika

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
DzidaZawodnik 2019-10-16, 12:31 1
@Up

Jebac już tych co glosowali na pis. Ty powinieneś dostać czape za glosowanie na komunistów śmieciu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie