proszę mi wyjaśnić ten fenomen; myję okna - ustawiam kamerę, siedzę na kiblu - ustawiam kamerę, dłubię w nosie - ustawiam kamerę, ustawiam kamerę - ustawiam inną kamerę... no na c🤬j wszystko nagrywać?
Dla materiałów na sadola

proszę mi wyjaśnić ten fenomen; myję okna - ustawiam kamerę, siedzę na kiblu - ustawiam kamerę, dłubię w nosie - ustawiam kamerę, ustawiam kamerę - ustawiam inną kamerę... no na c🤬j wszystko nagrywać?
Równie dobrze może, to być monitoring obiektu.
podpis użytkownika
☣ 404 tits not found ☣Równie dobrze może, to być monitoring obiektu.
dobijcie mnie...

dobijcie mnie...
Kamerę możesz se w dupę wsadzić, wtedy będziesz miał monitoring odbytu

podpis użytkownika
☣ 404 tits not found ☣Kamerę możesz se w dupę wsadzić, wtedy będziesz miał monitoring odbytu
szkoda klawiatury na prymitywów...
Na c🤬j się nas pytasz? To ty jesteś kamerzystą więc powinieneś wiedzieć
To ty jesteś kamerzystą więc powinieneś wiedzieć
zawodowiec filmuje rzeczy istotne i za pieniądze. Dlatego pytam dzieci fejsa, tiktoka i innych pokrewnych debilizmów o nagrywanie wszystkiego i zapychaniem eksabajtami tym bezwartościowym gównem serwerów jak leci...
proszę mi wyjaśnić ten fenomen; myję okna - wstawiam na sadola, siedzę na kiblu - wstawiam na sadola, dłubię w nosie - wstawiam na sadola, wstawiam na sadola, - wstawiam wciąż na sadola,... no na c🤬j wszystko wstawiać na sadola,?
proszę mi wyjaśnić ten fenomen; myję okna - wstawiam na sadola, siedzę na kiblu - wstawiam na sadola, dłubię w nosie - wstawiam na sadola, wstawiam na sadola, - wstawiam wciąż na sadola,... no na c🤬j wszystko wstawiać na sadola,?
Żebym miał co z przyjemnością obejrzeć do śniadania, obiadu lub kolacji

Jeśli gościu był z najętej firmy, to do materiałów promocyjnych. Jak mi przyszli robić ogrodzenie to też sobie foty cykali "przy pracy".
Pracuje w dość dużej firmie, ostatnio malowali nam fasadę, rozstawili kamery i do dzieła. To samo jak robili pracę remontowe wewnątrz. Tańsze ubezpieczenie, jak pracujesz pod kamerą żeby w razie czego były dowody co i jak się stało. Jeśli koleś jest na własnej działalności, to może mieć dokładnie taki sam zapis w umowie z ubezpieczycielem.