Kto tam pierciengi za uszami sobie zakłada?
Grok twierdzi że to wideo nie jest fejkiem wygenerowanym przez AI, a ma związek z infekcją po źle przeprowadzonym piercingu (w przeszłości) co niby często ma się zdarzać w Kambodży
To jest Azja, tam wszystko jest możliwe.
Pozdrawiam.
To jest ryzykowne, wtedy jej mąż mógłby jej jajami oczy powybijać.Czyli od piercingu? Cóż, szkoda, że nie zapodała sobie jeszcze jednej dziurki na czole. Przynajmniej powietrze miałoby gdzie ujść.
Wydaje mi się że to nie ma związku z żadnym piercingiem, bardziej to wygląda na po prostu na infekcję ucha, nacięcie za małżowiną uszną (czyli cięcie w bruździe za uchem, gdzie blizna później jest mało widoczna) wykonuje się w kilku sytuacjach, głównie gdy potrzebny jest szerszy dostęp do ucha środkowego, wyrostka sutkowatego lub usuwanie guzów ucha środkowego i wyrostka sutkowatego – np. perlaka (cholesteatoma). Podsumowując: nacięcie za uchem robi się wtedy, gdy choroba obejmuje ucho środkowe lub wyrostek sutkowaty, wymaga szerszego dostępu chirurgicznego, albo gdy wszczepia się implant.
Pozdrawiam.
Dzięki za wiedzę!

Wydaje mi się że to nie ma związku z żadnym piercingiem, bardziej to wygląda na po prostu na infekcję ucha, nacięcie za małżowiną uszną (czyli cięcie w bruździe za uchem, gdzie blizna później jest mało widoczna) wykonuje się w kilku sytuacjach, głównie gdy potrzebny jest szerszy dostęp do ucha środkowego, wyrostka sutkowatego lub usuwanie guzów ucha środkowego i wyrostka sutkowatego – np. perlaka (cholesteatoma). Podsumowując: nacięcie za uchem robi się wtedy, gdy choroba obejmuje ucho środkowe lub wyrostek sutkowaty, wymaga szerszego dostępu chirurgicznego, albo gdy wszczepia się implant.
Pozdrawiam.
Bardzo dobrze, siadaj, trzy z plusem 😜
W sumie to fajna skrytka na dragi.
Dokładnie. Teraz tylko wypłukać, wywietrzyć i voilà. Nie słyszałem, żeby gdziekolwiek szukali za uchem 😁
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie