podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.podpis użytkownika
Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Jam jest Latający Potwór Spaghetti. Nie będziesz miał innych potworów przede Mną. (Potem OK; tylko zabezpiecz się.) Jedynym Potworem, który zasługuje na pisanie jego imienia wielką literą jestem Ja! Inne potwory są fałszywymi potworami i na to nie zasługują.
a Ja nie uważam że muzułmanie są głupi. Jestem " katolikiem" wierze raczej w użyteczność wiary niż w jej treść. Ale gdyby każdy katolik ( prawdzywy) był tak gorliwy jeśli chodzi o wiarę jak prawdziwi muzułmanie to było by dobrze. A zamiast tego mamy pseudo katolików, którzy wierzą w coś bo wierzą w to ich rodzice i dziadkowie i od małego był prowadzony do kościoła.
podpis użytkownika
Little children, near and far,podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.podpis użytkownika
komuchożercaKoran, Biblia, katolik, prawosławny,ateista muzułmanin itp itd. Podział jest gigantyczny. Ale każdego na tym j🤬ym globie łączy jedna cecha - Wiara. Jedni wierzą w Boga inni w kilku jeszcze inni wierzą że nie ma żadnego. Wierzymy w lepsze lub gorsze jutro, w miłość, komuś na słowo itp itd. Każdy człowiek w coś wierzy. Bez wiary jakiejkolwiek i w cokolwiek byli byśmy zgubieni.
up do wszystkich
Nie zawiodłem się na pseudoateistach. Czekałem na pierwszy pociska na Biblię a tu taka niespodzianka, od razu pierwsze komentarze. A wioskowy głupek BongMan jak zwykle rozbija bank![]()