👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
skad niby kserowalo jej picze skoro wczesniej zobaczyla ze nie ma papieru? omfg albo w takim razie ukryty podajnik z papierem albo nie wiem

Dalione, nie przejmuj się, Matuch90 ma pewne problemy ze sobą.
Dalione >> To następnym razem pomyśl nad zadawnym pytaniem.
Linekk >> Witaj koleżanko. Pozdrawiam serdecznie.
Linekk >> Witaj koleżanko. Pozdrawiam serdecznie.
Matuch - jednak pozostawie to bez komentarza
Linekk - dzięki za info Oo

Ja niemam fiuta - kiedys miałem ale wpadł mi do herbaty i niedało sie go wyciagnac palcami....
Czeczman napisał/a:
Ja niemam fiuta - kiedys miałem ale wpadł mi do herbaty i niedało sie go wyciagnac palcami....
W takim razie mogłeś go wyciagnąć ustami ... ja mam czasami problem by wyciągnąć pestki po cytrynie (chodzi o wielkość )

Cytat:
Ahh ta słodka wazelinka... Uważaj, bo Linekk ma mocne zwieracze i jeszcze tam na stałe zostaniesz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie