Niedawno natknąłem się na film przedstawiający pewnego młodego kulturystę - Calum Von Moger.
Nie byłoby w tym nic szczególnego gdyby nie uderzające podobieństwo do ikony bodybuildingu Arnolda Schwarzenegger'a. Tak jak on jest Austriakiem, mają niemal identyczny akcent oraz proporcje i kształt mięśni.
Przekonajcie się sami.
Dla porównania
Jak było to nie szukałem.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-09-18, 2:18
W połączemiu z muzyką jest to dobry motywator!
Czekam dalej na darmową wejściówkę na siłownię, szef ma dać... ma dać........
konto usunięte
2013-09-18, 6:43
Podobny do Arniego bo ma wielką szczękę przez przyjmowanie hormonu wzrozstu. Bez odpowiednich wspomagaczy nie wyglądał by tak aczkolwiek i tak samo się nie zrobiło - lata treningów, diet itp itd.
Arni był jedyny w swoim rodzaju - jak Hendrix na gitarze tak Arni na siłowni.
Zdravim
P.
konto usunięte
2013-09-18, 9:04
@BigDaddyD
Te zdjęcie to bardzo stary fake...
konto usunięte
2013-09-18, 10:59
bo to jego stary!
konto usunięte
2013-09-18, 12:38
Nikt, nigdy nie będzie wyglądał tak jak Arnold ...
konto usunięte
2013-09-18, 13:01
"a tak nawiasem mowiac, pasjonaci tego "pedalskiego" sportu maja z reguly najwieksze branie u kobiet"
może lepiej posłuchaj opinii kobiet na temat kulturystów, nie krytykuję nikogo, robią coś, lubią to, niech to robią ale fakty są ci obce
konto usunięte
2013-09-18, 14:50
na bigosie to tego nie zrobił
chrisychrisSAAN napisał/a:
"a tak nawiasem mowiac, pasjonaci tego "pedalskiego" sportu maja z reguly najwieksze branie u kobiet"
może lepiej posłuchaj opinii kobiet na temat kulturystów, nie krytykuję nikogo, robią coś, lubią to, niech to robią ale fakty są ci obce
Kulturysta a kulturysta to też różnica
Jakby przepracował cały dzień od 6 do 16 albo 17 to by mu się odechciało siłowni, jakby każdy miał czas i pieniądze to co trzeci by tak wyglądał.
konto usunięte
2013-09-18, 19:54
Takich jak Arnie jest sporo w tych czasach, ale mało kto by powiedział tak zajebiście "I'll be back...", "Come with me if you want to live" z dwóch pierwszym Terminatorów(co ciekawe, reszta miała nigdy nie powstać) czy "Get to the choppa!" z Predatora 1.
konto usunięte
2013-09-18, 23:48
zielony94 napisał/a:
Jakby przepracował cały dzień od 6 do 16 albo 17 to by mu się odechciało siłowni, jakby każdy miał czas i pieniądze to co trzeci by tak wyglądał.
Oczywiiiście

Gówno wiesz o ćwiczeniach na siłowni połączonych z pracą i studiami

Da się, uwierz da się, ale do tego potrzeba odrobiny chęci i ambicji. Jak jest się leniem dla którego jedynym priorytetem jest wypicie piwa po pracy to nie dziw się że masz takie spojrzenie na świat.