Niedawno natknąłem się na film przedstawiający pewnego młodego kulturystę - Calum Von Moger.
Nie byłoby w tym nic szczególnego gdyby nie uderzające podobieństwo do ikony bodybuildingu Arnolda Schwarzenegger'a. Tak jak on jest Austriakiem, mają niemal identyczny akcent oraz proporcje i kształt mięśni.
Przekonajcie się sami.
Dla porównania
Jak było to nie szukałem.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
takich jak on jest milion pięćset sto dziewięćset na swiecie.. nie, przeprasza milion pięćset trzysta dziewięćset
wiesz może ile on ma wzrostu?
konto usunięte
2013-09-17, 21:37
Zawody Mr.O i tak wygrywa ten kto ma wygrać - wszystko rozbija się o koneksje i sponsorów co nie zmienia faktu, że chłopak wygląda solidnie i muskulaturą bardziej przypomina kulturystów lat 70 i 80 którzy prócz tego że byli sporzy to i reprezentowali JAKIŚ tam poziom sprawności fizycznej bo współczesne karykatury i kaleki które wychodzą na scenę to porażka.
konto usunięte
2013-09-17, 23:05
no co ty powiesz, koneksje, sponsorzy. wszystko, zawsze opiera sie na koneksjach
konto usunięte
2013-09-17, 23:08
konto usunięte
2013-09-17, 23:11
No i szacun za zacięcie. Koleś postawił sobie cel i konsekwentnie go urzeczywistnia, cały czas mając przed oczami wynik końcowy. Piwko.
Teraz to są 1000 takich ludzi jak Arnold
konto usunięte
2013-09-17, 23:16
Tak a zobaczcie co teraz zostało z Arnolda ... Przecież to widać, że napompowane nie naturalnie przybicowane ... O wiele lepiej wyglądają bokserzy albo jacyś zawodnicy MMA (prawdziwi nie tacy jak Pudzian). To jest wytrenowane bez sterydów jakiś, koksów i innych gówien tylko czysta praca i mnóstwo wysiłku
GET TU TE CHOPPA!!! Tak arnold zaiste mial talent a tego kolesia moze splodzil gdzies przypadkiem.Austria najlepszym eksporterem dyktatorow i gubernatorow.
konto usunięte
2013-09-17, 23:22
Ten von Mogel jedzie na koksie tak jak i Arnold
konto usunięte
2013-09-17, 23:24
Ja również trenuje swe mięśnie a najbardziej piwny
@lathiel nie każdy chce wyglądać jak świnia po sterydach. Do Arnolda v2 dodam tylko, że długo nie pociągnie, jak nadal będzie się faszerować tymi specyfikami.