Kupiłem se drona w juli, j🤬iec lata gdzie chcę nie da się tym sterować
DP jak do pieca
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Zbysław napisał/a:
Kupiłem se drona w juli, j🤬iec lata gdzie chcę nie da się tym sterować
tez miałem takiego małego k🤬ika przez 4 dni ze sterowaniem gestami... na piąty dzień przestał latać sam z siebie i ostatni lot odbył do śmieci...
Pies się wk🤬ił i wyszczekał im co myśli (tłumaczenie ze słuchu):
- "Was k🤬a pop🤬liło c🤬le w pedalskich wdziankach? Co roku k🤬a psia mać ta sama historia, tylko "gift" coraz głupszy. Wyp🤬alać mi na dwór, do lasu, zamknij jeden z drugim oczy i biegnij przed siebie a drzewo samo cię znajdzie i uleczy. Oby was ten j🤬y wirus pochłonął. Hau!"
- "Was k🤬a pop🤬liło c🤬le w pedalskich wdziankach? Co roku k🤬a psia mać ta sama historia, tylko "gift" coraz głupszy. Wyp🤬alać mi na dwór, do lasu, zamknij jeden z drugim oczy i biegnij przed siebie a drzewo samo cię znajdzie i uleczy. Oby was ten j🤬y wirus pochłonął. Hau!"
bercisko napisał/a:
Pies się wk🤬ił i wyszczekał im co myśli (tłumaczenie ze słuchu):
Śmieszne w c🤬j
Halman napisał/a:
tez miałem takiego małego k🤬ika przez 4 dni ze sterowaniem gestami... na piąty dzień przestał latać sam z siebie i ostatni lot odbył do śmieci...
bo dron za pare stów to nie dorn tylko chińskie gówno polecam minimum Dji Mavic
podpis użytkownika
PodpisSpytałem mojej pani doktor, psychiatry mego, czy uważa, że jestem szalony.
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...