📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie mają czegoś tłustego albo kawał pręta żeby lekko rozgiąć... Co za cepy

@up czepiasz się, pamiętaj że kolor skóry zobowiązuje. Już sam fakt że bramkę można było otworzyć z taką łatwością zwraca uwagę na intelekt jegomościa

Marzy mi się, żeby w takich kleszczach wszyscy polscy politycy byli ustawieni rzędem, wypięci gołymi tyłkami na Krakowskie Przedmieście. I wtedy możemy zaprosić do Polski chłopaków z niemieckiej "parady równości".
Zastanawiam się dlaczego Japonki to Japonki jak powinny się nazywać DaSilvanki
"...już nie chodzi o te czereśnie, tylko po chu. żeś tam wlazł?..."

Wystarczy tego .uja oblać benzyną i przystawić zapaloną zapałkę. Szybko by się uwolnił

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie