📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwsko pite na wariata w kącie przed szefem albo kolegami . Dlatego wymyślono małpiszony
Panu już nie polewamy... tyle kasy wyrzygać chyba że z kanistra pił, ale mógłby chociaż do baku rzygać
Najpierw puszcza belta na bialo. Potem na zielono. No k🤬a liczylem, ze na koncu zacznie beltac na czerwono krwia...
JaTylkonaChwile napisał/a:
facet rzyga... material na sadole kaurwa jego mac
On rzyga najprawdopodobniej benzyną
drobiecki napisał/a:
On rzyga najprawdopodobniej benzyną
Gdyby zamiast kanistra stala butelka po tyskim to bys napisal, ze rzyga najprawdopodobniej tyskim...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie