Główna Poczekalnia (1) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
idiota wjeżdża na stacje paliw przy trasie S1, zawraca i wjeżdża pod prąd na trasę, dochodzi do czołowego zderzenia w którym ginie kierowca fiata panda - 26 letnia dziewczyna.
...szkoda że nie wp🤬lił się pod tira w 45 sek

chwilę po wypadku wyskoczył z auta z awanturą do kierowcy Fiata niby że to ona spowodowała wypadek. 2 godziny po wypadku kobieta zmarła w szpitalu.
po śmierci kobiety kierowca citroena chciał popełnić samobójstwo. dobrze że mu się nie udało
mam nadzieje że przeorają mu dupsko za kratami

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BongMan 2012-01-26, 19:04 4
pisage napisał/a:

To nie pierwszy taki przypadek na Śląsku.

Dąbrowa Górnicza nie leży na Śląsku. Administracyjnie należy do województwa Śląskiego, ale leży w Zagłębiu Dąbrowskim.
Zgłoś
Złowroga Pralka ! 2012-01-26, 19:05
Suddenly Psychotic napisał/a:

Wiem na jakim portalu się znajduję, ale przejadły się teksty w stylu '' Bo to kobieta, gdyby była w kuchni itp'' ... Więc daruj sobie po prostu... bądź bardziej kreatywny.

też sie nie masz już czego czepiać
Zgłoś
radek132 2012-01-26, 19:09
01:15 myślałem że koleś co idzie sięga po klamke i chce odstrzelić gościa
Zgłoś
Bejker 2012-01-26, 19:51
jak wyglądała ta pani ?
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-26, 19:54
@BongMan
Masz rację, ale dla mnie jako mieszkańca środka Polski cały ten obszar to Śląsk. I nie jestem dumny ze swojej geograficznej indolencji.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-26, 20:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-26, 20:35
nikogo nie bronię, ale:
-wjechał z jednej strony, wyjechał w inną
-na filmiku nie widzę znaku zakaz wjazdu, mógł nie wiedzieć, ze wjeżdża pod prąd, w Polsce różne rzeczy już widziałem, bezsensowne oznakowanie, podczas reorganizacji ruchu jechałem pasem który wyprowadził mnie na czołówkę, na szczęście nie dało się szybko jechać i nie było zderzenia
-zmęczenie, stres, pośpiech, jakieś zaćmienie umysłu - mógł nawet nie wiedzieć, że jedzie pod prąd, więc może w szoku po wypadku nie wiedział, ze to jego wina, jedzie i bum
nikogo nie usprawiedliwiam, nikogo nie bronię, ale "trochę" jeżdżę i wiem, ze różne sytuacje sie zdarzają, popełnił błąd, drogo za niego zapłaci
a dziewczyny szkoda, miała całe życie przed sobą...
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-26, 21:02
a moze chcial od poczatku popelnic samobojstwo i liczyl, ze w tira trafi:P tak czy siak idiota
Zgłoś
Odi 2012-01-26, 21:06
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
c24rny 2012-01-26, 21:31
okopa3 napisał/a:

nikogo nie bronię, ale:
-wjechał z jednej strony, wyjechał w inną
-na filmiku nie widzę znaku zakaz wjazdu, mógł nie wiedzieć, ze wjeżdża pod prąd, w Polsce różne rzeczy już widziałem, bezsensowne oznakowanie, podczas reorganizacji ruchu jechałem pasem który wyprowadził mnie na czołówkę, na szczęście nie dało się szybko jechać i nie było zderzenia
-zmęczenie, stres, pośpiech, jakieś zaćmienie umysłu - mógł nawet nie wiedzieć, że jedzie pod prąd, więc może w szoku po wypadku nie wiedział, ze to jego wina, jedzie i bum
nikogo nie usprawiedliwiam, nikogo nie bronię, ale "trochę" jeżdżę i wiem, ze różne sytuacje sie zdarzają, popełnił błąd, drogo za niego zapłaci
a dziewczyny szkoda, miała całe życie przed sobą...

Po 1. Jest tam zakaz po prawej stronie za tablicą reklamową (czarnobiały film słaba jakość więc słabo widać), byłem, widziałem.
Po 2. Koleś był tam wcześniej więc wiedział co którędy jedzie.
Po 3. Człowieku ! - ten koleś jedzie slalomem !!! Jedzie na czołówkę z tym dostaczwczakiem, a następenie go omija i wskakuje na lewy pas (swój prawy), wcześniej lewym jedzie TIR, szkoda że nie wpakował się pod niego !!!, Tak, spieszył się i był roztargniony więc postanowił ominąć nieprawidłowo jadących innych uczestników ruchu, a ci po prawej stronie co jadą w tę stronę co on, tylko za ogrodzeniem to pewnie świry!?.
Zaćmienie to musiał mieć bardzo poważne ! (samobójca i tyle).
Zgłoś
JebakLeśny 2012-01-26, 21:34
@up jak mógł nie widzieć że jedzie pod prąd, jak po prawej miał barierki za któymi auta jechały w tym kierunku co on, skoro nie jest z dąbrowy to mógł przynajmniej wyjechać ostrożnie a nie na kozaka gaz w deskę. Wracałem tamtędy z roboty kilka godzin po zdarzeniu. Strażacy ciągnęli silnik od pandy owinięty pasem po asfalcie. Jak on musiał w nią przypieprzyć żeby silnik wyrwać
Zgłoś
c24rny 2012-01-26, 21:44
Zgłoś
Umahel 2012-01-26, 21:52
Zgłoś
kaiel 2012-01-26, 22:12
niech go Tusk wydyma
Zgłoś
~PowerBoBass 2012-01-26, 22:45 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem