Główna Poczekalnia (2) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 34 minuty temu
idiota wjeżdża na stacje paliw przy trasie S1, zawraca i wjeżdża pod prąd na trasę, dochodzi do czołowego zderzenia w którym ginie kierowca fiata panda - 26 letnia dziewczyna.
...szkoda że nie wp🤬lił się pod tira w 45 sek

chwilę po wypadku wyskoczył z auta z awanturą do kierowcy Fiata niby że to ona spowodowała wypadek. 2 godziny po wypadku kobieta zmarła w szpitalu.
po śmierci kobiety kierowca citroena chciał popełnić samobójstwo. dobrze że mu się nie udało
mam nadzieje że przeorają mu dupsko za kratami

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-01-26, 23:39
@up co do świeżych kierowców masz zupełną rację. ale w pewnym stopniu jest to też wina instruktorów oraz przepisów egzaminacyjnych, ponieważ młodzi kierowcy nie są przygotowywani do warunków na polskich drogach tylko do jazdy zgodnej z przepisami. a nie oszukujmy się... może 1/5 wszystkich kierowców w Polsce jeździ przepisowo... ale ja jestem zdecydowanie za wprowadzeniem jakichś psychotestów przed dostaniem się na kurs prawa jazdy, bo później jeżdżą po drogach takie egzemplarze, jak pan z C5... Szkoda mi tylko tych niewinnych ludzi którzy giną przez takich baranów.
Zgłoś
Hrabia Drapula 2012-01-26, 23:41 1
@FaYaH
spójrzmy jeszcze raz jak to prawdopodobnie mogło wyglądać
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-26, 23:45
I jak zawsze zaczyna sie akcja, to akcja STOP
Zgłoś
Legon 2012-01-27, 0:30
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-27, 0:48
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Phallucifer 2012-01-27, 10:10
@essa
Wieszkego fleka nie czytalem.
To, ze Polacy kochaja lamac prawo, nie znaczy wcale, ze nalezy ich do tego przyuczac. Efekty nihilizmu w postaci martwej kobiety zalaczone do postu...Z reszta sie zgodze, ale co do tego nie moge. Co do pozoimu szkolenia i egzmainowania,m to ja nie chce sie wdawac w dyskuje, ktora z gory skazana jest na prosta konkuzje.
Jedno jest pewne w Polsce tak sie jezdzi, bo kazdy ma swiadomosc tego, ze byc moze uda sie uniknac kary- dwie stowki do kieszonki Pana Wladzy i nie ma klopotu,a to powoduje, ze przestrzeganie przepisow czesto zostaje zawieszone do wyjscia z samochodu i do komenatrzy na sadistic.pl
Szkoda kobiety, bo zginela przez debila.
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-27, 15:41
Witam
Widziałem dużo juz jest napisane w temacie większosci nawet nie czytałem chciałem tylko dodac lub poinfomowac autora że to NIE S1 jak napisał tylko DK94 no i to nie Dąbrowa Górnicza tylko sosnowiec wiem ze emocje Tobą szarpały ale dziś juz na spokojnie popraw tytuł ...
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-27, 16:29
"chwilę po wypadku wyskoczył z auta z awanturą do kierowcy Fiata niby że to ona spowodowała wypadek"

co za debil pisze takie głupoty!!!!!!!!!!
czasami nie różnimy się od starych dewotek które żyją plotkami. Jak on miał wyjść z samochodu?!! Skoro pół godziny czekali na karetkę a potem go 8 osób wyciągało. Facet był totalnie rozwalony,przeklinał itp. Wiem bo tam byłem.
I jeszcze jedno, ten gość gadał takie głupoty że na bank jest świrem! Zresztą w szpitalu to samo mówili.
I małe pytanko????
Jaki LEKARZ pozwolił mu jeżdzić??!! Jeśli gość się leczył to bym chętnie pociągnął do odpowiedzialności lekarza
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-27, 17:35
jak czytam komentarze osoby o nicku vass to chwilami popieram ACTA, dobrze ze szybko mi przechodzi mimo wszystko ..
Zgłoś
ble 2012-01-27, 21:22
to nie s1 a dk94
mam nadzieje ze gosciu z citroena umrze szybko
Zgłoś
konto usunięte 2012-01-27, 22:08
Masakra dzień wcześniej miałem praktyki w tym salonie O.o
Zgłoś
~PowerBoBass 2012-01-27, 23:32
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-01, 18:43 1
znałem śp. chłopaka z citroena i nie był szurnięty tak jak piszą co nie którzy- pokój jego duszy , a awantury wcale nie robił oto dowód !!!
Zgłoś
~Angel 2012-02-01, 18:47
Kam napisał/a:

po śmierci kobiety kierowca citroena chciał popełnić samobójstwo. dobrze że mu się nie udało

jassman napisał/a:

znałem śp. chłopaka z citroena i nie był szurnięty tak jak piszą co nie którzy- pokój jego duszy

to jednak mu się udało?

podpis użytkownika

Zgłoś
konto usunięte 2012-02-03, 10:14
Tak, udało mu się, wczoraj był pogrzeb
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem