Jak masz filmik z Hindusem rozjechanym ciężarówką zagłady i reanimowanym starożytną metodą pionizacji, pijanego ruska, który wypada z dziewiątego piętra, murzyna z oponą na głowie, albo da silvę poddawanego deskoterapii, to wrzucaj śmiało. W innym wypadku, powstrzymaj się.
Człowieku, jak sobie grasz w bajki to sobie graj, ale nam tego nie pokazuj. Na tym portalu są poważni gentlemani i i nadobne niewiasty. Tematy jakie nas zajmują, to nietypowe, niestandardowe ludzkie zachowania z różnych stron świata. Oglądamy je i omawiamy merytorycznie w celach edukacyjno- naukowych, chcąc się wzajemnie rozwijać i stymulować intelektualnie.
Jak masz filmik z Hindusem rozjechanym ciężarówką zagłady i reanimowanym starożytną metodą pionizacji, pijanego ruska, który wypada z dziewiątego piętra, murzyna z oponą na głowie, albo da silvę poddawanego deskoterapii, to wrzucaj śmiało. W innym wypadku, powstrzymaj się.
o właśnie, poważni gentelmeni

Jaka to gra?
Człowieku, jak sobie grasz w bajki to sobie graj, ale nam tego nie pokazuj. Na tym portalu są poważni gentlemani i i nadobne niewiasty.
A co my jesteśmy wiktoriańska Anglia? Może jeszcze każdy ma murzyna na służbie?
Przepraszam że tu pytam ale c🤬j wie gdzie, jak się wstawia te fajne emotikony/gify co są na sadolu?
Może jeszcze każdy ma murzyna na służbie?
Nie gadaj, że ty nie masz.
Człowieku, jak sobie grasz w bajki to sobie graj, ale nam tego nie pokazuj..
K🤬a... A ja piwo dałem...
Przepraszam że tu pytam ale c🤬j wie gdzie, jak się wstawia te fajne emotikony/gify co są na sadolu?
Wejdź w temat - czyli kliknij na tytuł i wtedy.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówNo ok i mam pobrać milion gifów?
(O to mi chodzi)

Ja p🤬le, ślepe to jak kret.
W osobnej karcie otwórz temat, który chcesz komentować i wtedy będziesz miał dostęp do wszystkich ikon

podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"