Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Babosz 2025-03-04, 20:07 4
Człowieku, jak sobie grasz w bajki to sobie graj, ale nam tego nie pokazuj. Na tym portalu są poważni gentlemani i i nadobne niewiasty. Tematy jakie nas zajmują, to nietypowe, niestandardowe ludzkie zachowania z różnych stron świata. Oglądamy je i omawiamy merytorycznie w celach edukacyjno- naukowych, chcąc się wzajemnie rozwijać i stymulować intelektualnie.
Jak masz filmik z Hindusem rozjechanym ciężarówką zagłady i reanimowanym starożytną metodą pionizacji, pijanego ruska, który wypada z dziewiątego piętra, murzyna z oponą na głowie, albo da silvę poddawanego deskoterapii, to wrzucaj śmiało. W innym wypadku, powstrzymaj się.
Zgłoś
Cezzar 2025-03-04, 20:20 1
Babosz napisał/a:

Człowieku, jak sobie grasz w bajki to sobie graj, ale nam tego nie pokazuj. Na tym portalu są poważni gentlemani i i nadobne niewiasty. Tematy jakie nas zajmują, to nietypowe, niestandardowe ludzkie zachowania z różnych stron świata. Oglądamy je i omawiamy merytorycznie w celach edukacyjno- naukowych, chcąc się wzajemnie rozwijać i stymulować intelektualnie.
Jak masz filmik z Hindusem rozjechanym ciężarówką zagłady i reanimowanym starożytną metodą pionizacji, pijanego ruska, który wypada z dziewiątego piętra, murzyna z oponą na głowie, albo da silvę poddawanego deskoterapii, to wrzucaj śmiało. W innym wypadku, powstrzymaj się.

o właśnie, poważni gentelmeni
Jaka to gra?
Zgłoś
nowynick 2025-03-04, 20:30
Babosz napisał/a:

Człowieku, jak sobie grasz w bajki to sobie graj, ale nam tego nie pokazuj. Na tym portalu są poważni gentlemani i i nadobne niewiasty.

A co my jesteśmy wiktoriańska Anglia? Może jeszcze każdy ma murzyna na służbie?
Zgłoś
TheEminemShow 2025-03-04, 20:32
Ja p🤬le, ślepe to jak kret.
Przepraszam że tu pytam ale c🤬j wie gdzie, jak się wstawia te fajne emotikony/gify co są na sadolu?
Zgłoś
Babosz 2025-03-04, 20:33 1
nowynick napisał/a:

Może jeszcze każdy ma murzyna na służbie?

Nie gadaj, że ty nie masz.
Zgłoś
kaziuzlasu 2025-03-04, 20:34
Babosz napisał/a:

Człowieku, jak sobie grasz w bajki to sobie graj, ale nam tego nie pokazuj..

K🤬a... A ja piwo dałem...
Zgłoś
~Dostojny 2025-03-04, 20:37
CharleSdickens napisał/a:

Przepraszam że tu pytam ale c🤬j wie gdzie, jak się wstawia te fajne emotikony/gify co są na sadolu?

Wejdź w temat - czyli kliknij na tytuł i wtedy.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
TheEminemShow 2025-03-04, 20:46 1
@Dostojny:
No ok i mam pobrać milion gifów?
(O to mi chodzi)

Zgłoś
Cezzar 2025-03-04, 21:34
TheEminemShow napisał/a:

Ja p🤬le, ślepe to jak kret.

W osobnej karcie otwórz temat, który chcesz komentować i wtedy będziesz miał dostęp do wszystkich ikon
Zgłoś
dwakilo 2025-03-05, 0:37
Wiesz co to znaczy panoramiczny?

podpis użytkownika

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Rangraf 2025-03-05, 1:26
Cezzar napisał/a:

o właśnie, poważni gentelmeni
Jaka to gra?

W sumie to miał chyba czerwone
Zgłoś