Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby jechał szybciej to by zdążył przemknąć. Fabryka była mało przewidująca i dała za mało mocy bo chłop jak każdy motorkowiec próbując zapobiec takim sytuacjom cisnął do odcięcia.
romek134 napisał/a:
Jakby jechał szybciej to by zdążył przemknąć. Fabryka była mało przewidująca i dała za mało mocy bo chłop jak każdy motorkowiec próbując zapobiec takim sytuacjom cisnął do odcięcia.
W naszym pięknym kraju właśnie rozpoczęła się plaga moto p🤬deuszy. Jedyny plus taki że im więcej moto p🤬deuszy tym mniej moto p🤬deuszy.
Ej było też dachowanie autem chyba?czy ja już mam na dziś za dużo internetow
Ale jak on przewrócił ten samochód motocyklem? xD
Zazdro masz, że nie umiesz jeździć na moto
Pieszczoch25 napisał/a:
W naszym pięknym kraju właśnie rozpoczęła się plaga moto p🤬deuszy. Jedyny plus taki że im więcej moto p🤬deuszy tym mniej moto p🤬deuszy.
Zazdro masz, że nie umiesz jeździć na moto

mun66 napisał/a:
wina niestety kierowcy. będzie miał kłopoty przez debila.
Raczej już nigdy więcej nie będzie miał kłopotów
Pitupitu napisał/a:
tak, motor uczynił dachowanie samochodowi
Ale musiało być p🤬lnięcie, że lekko przychylny samochód na zakręcie zaczął dachować 🤔
Pitupitu napisał/a:
Czyli można dachować motocyklem, trochę inaczej sobie to wyobrażałem ale to jest możliwe.
Wydaje się, że kierowca poczekał, aż przejedzie samochód i widział w lusterku kolejne samochody. Uznał, że zdąży przed nimi wykonać manewr i zdążyłby, co widać na filmie. Nie był w stanie przewidzieć, że jakiś ćwierćmózg będzie zap🤬lał szlifierką jak poj🤬y i podejrzewam, że motocykl zbliżał się z taką prędkością, że kierowca samochodu nie widział go nawet w lusterku i nie miał on nawet szansy ustąpić pierszeństwa, choć pewnie by to zrobił. Wina motocyklisty.