xdrt napisał/a:
Przed lądowaniem zadzwoń do brata bliźniaka videocallem
Dobrze
[ Dodano 2025-02-18, 16:02 ]
@xdrt moment, ale ja nie mam brata bliźniaka. Xdrcie
Tomilidżons1984 napisał/a:
Dobrze
@
moment, ale ja nie mam brata bliźniaka. Xdrcie
A to przepraszam nie było tematu.
Ktoś napisał tu 144 i pomyliło mi się ze 154.
xdrt napisał/a:
A to przepraszam nie było tematu.
Ktoś napisał tu 144 i pomyliło mi się ze 154.
Uff, spoko, czyli mogę jutro pruć spokojnie do kosowa
Wszystko jasne, pasażerowie nie mieli założonych maseczek i to była przyczyna tej tragedii.
shoe5maker napisał/a:
Mocno przyziemił, ciekawe co się dzieje że ostatnio tyle wypadków lotniczych.
bo się k🤬a ktoś radarami bawi amerykanom ale trump w zyciu się nie przyzna że ktoś im zhakował sieć powietrzną
shoe5maker napisał/a:
Mocno przyziemił, ciekawe co się dzieje że ostatnio tyle wypadków lotniczych.
Nie wiem, może dlatego, że codziennie na świecie 100tys. razy samoloty startują i lądują, a lotów z roku na rok jest coraz więcej? Niech będzie jedna katastrofa na miesiąc to daje 1/30mln. Statystycznie prawie każdy Polak by odbył bezpieczną podróż na kilkaset czy kilka tysięcy kilometrów, a tylko jeden by miał wypadek.
Czego oczekiwać jak producent kawy, zechciał dodać do swojego portfolio linie lotnicze?

podpis użytkownika
In memory of power and in power of memory-Trinity Shot
jestem bylym pilotem wojskowym, przecierz on przyp🤬olil o beton pasa jak zielona niedouczona p🤬da, to kanada? chyba tak , wiec maja tam tez tzw DEI , zalecenia , programy itp, aby zatrudniac doslownie wszedzie ! transow homosi czarnych kalekich psychicznych itp itd w ramach roznorodnosci czy cos takiego, to sa efekty, ja juz od 2018 nie wsiadam do samolotow pasazerskich na calym swiecie...
Ja wybieram się właśnie na wakacje samolotem do Kosowa. Trochę się boję widząc ostatnio tyle wypadków lotniczych... : [
Cokolwiek byś nie robił, na patrz w oczy, najlepiej w ogóle w tamtą stronę, osoby siedzącej na miejscu 38.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Niby jak wysłać potem?
No to relacja na Tiktaka . Zawsze znajdzie się wyjście z sytuacji
Jarazz napisał/a:
No to relacja na Tiktaka . Zawsze znajdzie się wyjście z sytuacji
Przeżyłem!!! Ludzie, przeżyłem!