Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja wybieram się właśnie na wakacje samolotem do Kosowa. Trochę się boję widząc ostatnio tyle wypadków lotniczych... : [
W Kosowie jest zaplanowana katastrofa ofiar 144 widziałem na darknecie a wszystkie inne dokładnie opisane i się sprawdza
W Kosowie jest zaplanowana katastrofa ofiar 144 widziałem na darknecie a wszystkie inne dokładnie opisane i się sprawdza
Kurde, zbyszek, czyli ja zginę w tym samolocie???? Teraz to dopiero jestem zes..ny
[ Dodano 2025-02-18, 13:29 ]
Zbyniu, napisz że sobie jajce robisz

Kurde, zbyszek, czyli ja zginę w tym samolocie???? Teraz to dopiero jestem zes..ny
Jak nagrasz film z katastrofy będę wnioskował o nadanie Ci honorowego członka Sadistic

Jak nagrasz film z katastrofy będę wnioskował o nadanie Ci honorowego członka Sadistic
Zbyniu, to będzie lot nr IV1371 z Hamburga do Kosowa (Prisztina) lot jutro. Czy mógłbyś mi sprawdzić czy to ten lot na tym czarnym necie???? Błagam cię
[ Dodano 2025-02-18, 13:48 ]
No jak było pół metra śniegu na pasie to nie dziwne że się wyp🤬olił hehe
Nie śmiej się kulfonie!
[ Dodano 2025-02-18, 13:51 ]
@Zbyszek3000 halo, zbynio, odpowiedz mi. Najpierw mnie straszysz a teraz milczysz
[ Dodano 2025-02-18, 14:11 ]
@Zbyszek3000 gad demyt. Idzi ty w kukurydzy sraty. Jajce se robiłeś
Zarejestruj katastrofe i wyślij na sadola
Zarejestruj katastrofe i wyślij na sadola
Niby jak wysłać potem?
Niby jak wysłać potem?
Przed lądowaniem zadzwoń do brata bliźniaka videocallem
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie