📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33

Mocno przyziemił, ciekawe co się dzieje że ostatnio tyle wypadków lotniczych.
Ja wybieram się właśnie na wakacje samolotem do Kosowa. Trochę się boję widząc ostatnio tyle wypadków lotniczych... : [
Tomilidżons1984 napisał/a:
Ja wybieram się właśnie na wakacje samolotem do Kosowa. Trochę się boję widząc ostatnio tyle wypadków lotniczych... : [
W Kosowie jest zaplanowana katastrofa ofiar 144 widziałem na darknecie a wszystkie inne dokładnie opisane i się sprawdza
Zbyszek3000 napisał/a:
W Kosowie jest zaplanowana katastrofa ofiar 144 widziałem na darknecie a wszystkie inne dokładnie opisane i się sprawdza
Kurde, zbyszek, czyli ja zginę w tym samolocie???? Teraz to dopiero jestem zes..ny
[ Dodano 2025-02-18, 13:29 ]
Zbyszek3000 napisał/a:
Zbyniu, napisz że sobie jajce robisz

Kurde, zbyszek, czyli ja zginę w tym samolocie???? Teraz to dopiero jestem zes..ny
Jak nagrasz film z katastrofy będę wnioskował o nadanie Ci honorowego członka Sadistic
Ja stąd widzę w komórce na moim małym pieprzonym ekraniku, że on coś za szybko do przyziemienia podchodzi
dzięki za film, cały czas się zastanawiałam jak on wylądował do góry nogami

Zarejestruj katastrofe i wyślij na sadola
Jarazz napisał/a:
Zarejestruj katastrofe i wyślij na sadola
Niby jak wysłać potem?
Niby jak wysłać potem?
Przed lądowaniem zadzwoń do brata bliźniaka videocallem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie