📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:46

Łapanie kierownicy przez pasażera to jego odruch bezwarunkowy... już dwie takie sytuacje miałem gdy pasażer (wtedy pasażerka) złapał kierownice, i weź tu kręć... :/

Cytat:
Dla mnie fakeiem zalatuje.
Cytat:
nie jest to Feak.
Czy nikt w tym kraju nie umie napisać "fake" ?
Albo odmienić w miarę poprawnie...

Jaki to fake!!
popatrzcie na słupek A który się wgiął, pęknięta szybę przednią. Za dużo filmików chyba naoglądał się ktoś, nie wszystko to fake - to jest ŻYCiE!
dobrze ze się chłopakom nic nie stało i na jakieś drzewo się nie władowali... był by HARD

popatrzcie na słupek A który się wgiął, pęknięta szybę przednią. Za dużo filmików chyba naoglądał się ktoś, nie wszystko to fake - to jest ŻYCiE!
dobrze ze się chłopakom nic nie stało i na jakieś drzewo się nie władowali... był by HARD

trolzxcvbnm napisał/a:
Jechałem Sprinterem, było nas 3 w kabinie, mieliśmy czołówkę z łęczna-trans, gość walną w nas od strony kierowcy w dzwi/przednie światło i poduszki też sie nie włączyły o.O
Import?

Poduchy są tak zrobione, żeby wystrzeliły tylko przy czołówce, przy dachowaniu poducha mogła by złamać szczęke lub nawet kark.

eh polscy kierowcy
Miałem podobnego crasha tylko troche bardziej hardcorowego.
Jadąc Audi A4 sprinter zajechał nam drogę ,odbiliśmy sie od niego i prosto pod tira,efekt brak silnika i złamanie otwarte obojczyka oO.

Miałem podobnego crasha tylko troche bardziej hardcorowego.
Jadąc Audi A4 sprinter zajechał nam drogę ,odbiliśmy sie od niego i prosto pod tira,efekt brak silnika i złamanie otwarte obojczyka oO.
po obejrzeniu filmiku wydaje mi się, że pasażer próbował kontrować.. Czego nie robił kierowca.
chyba nigdy samochodem w poślizg nie wpadliście. Kierowca wsadził kontrę tylko że kręcił aż samochód "złapał" przez co wyrzuciło go w drugą a potem to już ładny daszek.
midasroox napisał/a:
Jadąc Audi A4 sprinter zajechał nam drogę
Jaki sprinter jechał Audi A4? Może Usain Bolt?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie