Ja lubię generalnie humor absurdalny, ale to to jakoś wyjątkowo się kupy nie trzyma...
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
podpis użytkownika
Hodowla Owczarków Niemieckich Długowłosych WILCZE SERCE,Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
yarz, bo tylko glupi sie trzyma kupy
podpis użytkownika
Bóg nie jest sadystą, żeby skazywać kogoś na wieczne męczarnie. śmierć to zapłata za grzech, a nie wieczne męczarnie. Po śmierci nie ma nic.
Wyjątkowo trzyma sie ;]
Aluzja do tego co robią gwiazdy a potem są uniewinniane.
Zreszta autor na koniec daje temu wyraz, w tym przypadku takie odwołanie nawet do Polańskiego który wychodzi za kaucją i pewnie już go nie zobaczą a zrobi jakiś dobry film i każdy zapomni o tym gw🤬cie
Aluzja do tego co robią gwiazdy a potem są uniewinniane.
Zreszta autor na koniec daje temu wyraz, w tym przypadku takie odwołanie nawet do Polańskiego który wychodzi za kaucją i pewnie już go nie zobaczą a zrobi jakiś dobry film i każdy zapomni o tym gw🤬cie
Kurde, odczepcie się wreszcie od tego Polańskiego, po pierwsze ten "gw🤬t" miał miejsce ponad 30 lat temu, po drugie nikt tak naprawdę nie wie, czy to był gw🤬t (chociaż prawo sex z nieletnim traktuje automatycznie jako gw🤬t, stąd pewnie takie określenie), ponoć ta dziewczynka sama mu się wepchnęła do łóżka i maczała w tym palce jej matka.
Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
podpis użytkownika
Hodowla Owczarków Niemieckich Długowłosych WILCZE SERCE,Stabłowicka 131, 54-062 Wrocław, tel. 607828984
Zresztą, kiedy "Przekrój" walnął o nim i o tej sprawie artykuł, jakieś parę lat temu, pisząc o całym zajściu, cytując wypowiedzi tej babki ("wszystko odbyło się za moją zgodą" "nie mam do Polańskiego żalu") to nikt poza nimi do sprawy nie wrócił, nie komentował w mediach. Zresztą, podobnie było pewnie i w roku, w którym to się stało, ale wiadomo, czasy były inne, metody informacji i media także. EOT
moze nie zrobili trojki ale za to gralem w gre dad at office czy jakos tak i faaajne bylo

konio167 Ostatni raz Cię upominam abyś trzymał się tematu w którym postujesz
O Polańskim masz inne tematy - kolejny post o tym francuskim reżyserze polskiego pochodzenia zostanie odpowiedni nagrodzony WARN-em
O Polańskim masz inne tematy - kolejny post o tym francuskim reżyserze polskiego pochodzenia zostanie odpowiedni nagrodzony WARN-em