👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Nie jestem największym fanem muzyki elektronicznej. Słucham wybiórczo kilku wykonawców różnych gatunków elektroniki i na pewno Daft Punk jest jednym z najlepszych. Ich muzyka jest bardzo charakterystyczna i dobrze skomponowana. Poza tym w przeciwieństwie do większości dzisiejszych wykonawców potrafią wykorzystać potencjał instrumentów elektronicznych i nie męczą kilkoma samplami. Posłuchajcie sobie tego imprezowego, sztampowego syfu z vivy dla porównania. Daft Punk to jest dobra muzyka, która świetnie się trzyma po latach.

A mnie się nie podoba. Zero melodii tylko napieprzanie kilku akordów, nie licząc solówki.

Widzę że ktoś tu nie potrafi przyjąć krytyki, ale czego mógłbym się spodziewać dzisiaj, wszędzie są osobniki dostający szału i ataku padaki gdy tylko ktoś źle coś o nich napisze... Zupełnie jak orangutany którym zabierze się przysłowiowego banana.

Ale Daft Punk tworzy na instrumentach czyli gitarach itd nie z sampli więc nie wiem czym tu się podniecacie !?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie