👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Muzyka elektroniczna to G Ó W N O które w żaden sposób NIE wpłynęło na rozwój muzyki rozrywkowej popychając go w dobrym kierunku!
Ja sam gram na gitarze (basie) i mam do czego porównać tego kolesia. oczywiście ma umiejętności, tego mu nie ujmuje ale to co tutaj pokazał to było nuta w nuta odtworzenie melodii oryginału i tyle...
A tym wszystkim moralizującym lamusom którzy mówią rzeczy typu "jak krytykujesz to sam lepiej zagraj "albo "hejtujesz go bo mu zazdrościsz" mówię stanowcze: SKLEJ WARY P🤬DO, nie znasz się na grze na gitarze to powiedz czy Ci się podoba czy nie, wyraź tylko opinie, a nie kłóć się z każdym dlatego że ktoś skrytykuje tego gościa.
Ja sam gram na gitarze (basie) i mam do czego porównać tego kolesia. oczywiście ma umiejętności, tego mu nie ujmuje ale to co tutaj pokazał to było nuta w nuta odtworzenie melodii oryginału i tyle...
A tym wszystkim moralizującym lamusom którzy mówią rzeczy typu "jak krytykujesz to sam lepiej zagraj "albo "hejtujesz go bo mu zazdrościsz" mówię stanowcze: SKLEJ WARY P🤬DO, nie znasz się na grze na gitarze to powiedz czy Ci się podoba czy nie, wyraź tylko opinie, a nie kłóć się z każdym dlatego że ktoś skrytykuje tego gościa.

Al-Bundy napisał/a:
a tak BTW GANDZIK nie dziwie ci się że jesteś tak rozgoryczony i odpowiedz na pytanie jako basista: JAK TO JEST BYĆ ZAWSZE W TLE?
Nie ważne gdzie się gra, ale kto z zespołu napisał wykonywany utwór.

dalej twierdze że muzyka elektroniczna to gówno i jedyne dobre elementy tej muzyki przeniknęły do niej z innych gatunków.

@up
Masz prawo mieć swoje zdanie. Szkoda tylko, że jest skrajne i fanatyczne.
Masz prawo mieć swoje zdanie. Szkoda tylko, że jest skrajne i fanatyczne.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie