Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taki typ panny z dobrego domu, której w cudzysłowie nikt nie rozumie, cały świat jest zły a ona ma duszę młodej artystki, która jest więziona w klatce niczym piękny ptak przez zaborczych rodziców.
Ucieka więc z domu, żeby podbić galerie Paryża i Barcelony, rodzicie histerycznie jej szukają nie wiedząc, że skończyła jak dzieci na dworcu zoo jako zlew na spermę dla pedofilów i narkomanów obciągając za porcję brudnej heroiny.

trzeba zmniejszyć prędkość odtwarzania

Na taki kolor farbują włosy laski,
jaki to kolor Abraxus?
![]()
![]()
![]()
no podaj kolor, proszę, bo Ty zdaje się znasz dwa, góra trzy![]()
Na taki kolor farbują włosy laski, które mają ciężko uszkodzoną psychikę.
Taki typ panny z dobrego domu, której w cudzysłowie nikt nie rozumie, cały świat jest zły a ona ma duszę młodej artystki, która jest więziona w klatce niczym piękny ptak przez zaborczych rodziców.
Ucieka więc z domu, żeby podbić galerie Paryża i Barcelony, rodzicie histerycznie jej szukają nie wiedząc, że skończyła jak dzieci na dworcu zoo jako zlew na spermę dla pedofilów i narkomanów obciągając za porcję brudnej heroiny.
Idź r🤬aj kota.
Abraxus napisał/a:Na taki kolor farbują włosy laski,
jaki to kolor Abraxus?
no podaj kolor, proszę, bo Ty zdaje się znasz dwa, góra trzy
Ja to nazywam zieleń obciągary.
Przygarnąłbym taką (ofc jeśli legal)
Ale że jaszczurkę czy dziewczyne?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie