Wrzucam żeby rozpowszechnić tą formę zatrzymywania się przed światłami, skrzyżowaniami czy c🤬j wie gdzie tak, aby ułatwić przejazd karetkom.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
i taka jest prawda, nie raz mi się zdarzyło, że świadomie łamałem przepisy by przepuścić pogotowie, straż bądź policję i żadna kara za to was nie czeka
@up Karol
Gwoli ścisłości lewy pas jest szybkiego ruchu, zobacz na każdej autostradzie, drodze szybkiego ruchu czy obwodnicy.
Nie wiem jak ciebie, ale mnie tak uczyli, a zdawałem ledwie 4 lata temu...
Tu masz tekst, żeby nie było, że gołosłowny jestem!
Gwoli ścisłości lewy pas jest szybkiego ruchu, zobacz na każdej autostradzie, drodze szybkiego ruchu czy obwodnicy.
Nie wiem jak ciebie, ale mnie tak uczyli, a zdawałem ledwie 4 lata temu...
Tu masz tekst, żeby nie było, że gołosłowny jestem!
Wystarczy zatrzymać sie nie 3cm przed pasami tylko z 2-3 metry i jak jedzie cos na sygnale to wtedy zjechac (miejsca na to jest wystarczajaco...
Na drugim pasie ktoś także się zatrzyma przy wewnętrznej linii ... i cały misterny plan też w p🤬du
A jak to się ma do zostawiania miejsca rowerzystom?? Bo tu też się coś popieprzyło, i (nie jestem pewien), jakiś głupi mandat można chycić (a na pewno kopa w tylni zderzak
)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie