Szybko otworzył się ten garaż. Moja brama potrzebuje na to z 10-15 sek. J🤬iutki

tak to jest jak z roweru na motocykl się przesiada , skręcać trzeba umieć a nie trzymać się kierownicy
Powiedział właścicielowi ,że mu go w garażu zaparkuje . Słowa dotrzymał .
trzeba byc idiota zeby dac komus taka maszyne na "przejazdzke" a jeszcze wiekszym debilem zeby k🤬a wjechac w garaz...
podpis użytkownika
Weź daj mi spokój.
a ja sie zastanawiam po kiego h🤬ja budować garaż który można wyważyć byle motorkiem LOL hamburgery...

Kukiełka napisał/a:
a ja sie zastanawiam po kiego h🤬ja budować garaż który można wyważyć byle motorkiem LOL hamburgery...
![]()
LOL, to ci napiszę skoro to dla ciebie za trudne.
Pewnie dlatego, że auto jest suche, nie trzeba skrobać, nie trzeba odśnieżać w zimę, mają gdzie wrzucać kartony i rowery i w zimę mogą pomajstrować w cieplejszym miejscu niż dwór, no i przede wszystkim jest na terenie prywatnym w zamknięciu, jak ktoś będzie chciał zaj🤬 auto to zajebię z parkingu policyjnego.
K🤬a, takie trudne?
Pewnie stany, tam wszystko maja nietrwałe, a na odwrót w UE się robi c🤬j wie po co domy przeciwatomowe
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!