Takie akcje w Afryce powinny być organizowane.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:20
Słucham metalu i chętnie pojadę na woodstock ale mało piję i nie ćpam, a ty Farkraj mały Faszystowski pustaku piszesz o Filharmonij i kulturze a sam prezentujesz poziom przeciętnego jamochłona. Nie będę nikogo obrażać dlatego ze słucha techno i chodzi na dyskoteki bo każdy robi to co lubi i to nie podlega dyskusji. Szkoda że takie indywidua jak Farkraj tego nie rozumieją. No ale trudno, kiedyś w przyszłości jak będą mieli całe 15-16 lat może zaczną myśleć i swoją prostacką nienawiść do szafy choć na chwilę i zaczną myśleć.
Kiedyś byli tacy panowie ze swastykami. Oni siebie także uważali za jedynych inteligentnych i odpowiednich ludzi a cała reszta do piachu bo są inni...możecie sobie podać rękę. Piszesz o inteligencji a sam swoją prostacką agresją pokazujesz że posiadasz jej zalążki. Jesteś zwykłym hipokrytą jakich w tym kraju wiele i na dodatek Zawsze nim pewno zostaniesz. Dziwisz się na nasze radykalne reakcje? Zostaliśmy chamsko przez takich typów jak ty sprowokowani. Wracaj do gimnazjum słoneczko i zgol wąsa pod nosem.
Metallici i Iron Maiden nie słucham...Maideni nigdy nie się nie podobali. Wolę Panterę albo Slayera...mam szerokie zainteresowania. Na Woodstocku nigdy nie byłem i sam bym nie wszedł do błota [bo po co] ale tu chodzi o twoje ciasne poglądy panie inteligencie ;]
"Tak, nazywajcie osoby lepsze od was "hajterami" - Właśnie o to chodzi, wszyscy jesteśmy równi obojętnie kto co robi. Z twoim nastawieniem możesz iść prosto do jakiejkolwiek organizacji nacjonalistycznej, nienawiść i agresja. Strach takim jak ty dawać ostre narzędzia do ręki.
Metallici i Iron Maiden nie słucham...Maideni nigdy nie się nie podobali. Wolę Panterę albo Slayera...mam szerokie zainteresowania. Na Woodstocku nigdy nie byłem i sam bym nie wszedł do błota [bo po co] ale tu chodzi o twoje ciasne poglądy panie inteligencie ;]
"Tak, nazywajcie osoby lepsze od was "hajterami" - Właśnie o to chodzi, wszyscy jesteśmy równi obojętnie kto co robi. Z twoim nastawieniem możesz iść prosto do jakiejkolwiek organizacji nacjonalistycznej, nienawiść i agresja. Strach takim jak ty dawać ostre narzędzia do ręki.
W tym roku wybieram się na Wooda. Z ciekawości. Raz w życiu trzeba zaliczyć takie cuś. Miliony much nie mogą się mylić... .
Dżoker - ja słucham mocnej muzy ale nikomu nie narzucam swojego światopoglądu, to samo z muzyką. Farkraj'owi się dostało bo jasno pokazał że jest skrajnym hejterem. Fakt, ciągłe gadanie tylko o tym samym przez dane osoby może zirytować ale nie wszyscy są takimi katarynkami :] Jak ktoś słucha techno czy hip-hopu...proszę bardzo bo z LO jeszcze zostały mi takie znajomości więc nie uważam że nie potrafią się bawić bo nie raz na ognisko albo biwak lecieliśmy. Wszystko zależy od indywidualnego nastawienia. Oczywiście, bywam czasem nietolerancyjny ale staram się to w sobie zwalczać.
Ja się nie taplałem w błocie za młodu też i jestem szczęśliwy , problem tych na filmiku polega nie na tym że się taplają w błocie - bo wali mnie co oni robią , a polega na tym że po prostu się z tego błota nie umyją taka natura Brudstoku. Nie podniecać się napinacze którzy i tak nigdy nie byli na tym zbiegowisku bo szczekać z domu każdy może , tylko szczekanie niektórych może być sensowne. Poza tym wszystkim wszystko co związane jest z Owsiakiem uznaje za totalną wieś , przekręt i nabijanie ludzi w butle, a tych z Brudstoku w butle można nabić bo ani to nie myśli , ani butli nie odmawia.
@hopek20o
No prosze Cie. Tam jest wieksza higiena i kultura niz na niejednej masowej imprezie..
Ludzie blagam.. jesli gdzies sie nie bylo to prosze nie oceniac tego powierzchownie ._." takie trudne do zrozumienia ?
No prosze Cie. Tam jest wieksza higiena i kultura niz na niejednej masowej imprezie..
Ludzie blagam.. jesli gdzies sie nie bylo to prosze nie oceniac tego powierzchownie ._." takie trudne do zrozumienia ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie