Czyli jak mniej więcej to wszystko wygląda okiem statystycznego ucznia
Na koniec cytat z jednego z komentarzy pod filmem na yt: " Demokracja to system, gdzie 2 meneli ma większe znaczenie w decyzjach o kraju niż profesor ekonomii"
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-10-23, 11:22
konto usunięte
2013-10-23, 11:26
konto usunięte
2013-10-23, 11:55
konto usunięte
2013-10-23, 12:15
Wszystko wszystkim, ale niech ten pseudo inteligencik odpi**doli się od historii.
konto usunięte
2013-10-23, 12:37
Najgłupszy komentarz a najwięcej piw
Się nie dziwię, że władza nie zmienia się od dwudziestu lat
Publiczna edukacja to głupi pomysł bo większość ludzi nie jest na takim poziomie intelektualnym, żeby to ogarnąć. Co nie znaczy, że są gorsi.
Dajmy na to taki Pudzianowski - intelektem nie grzeszy, w pierdlu siedział a nie mam nawet promila szans osiągnąć tego co on osiągnął mając mniej niż 30 lat.
Tyle powinna zapewniać PAŃSTWOWA edukacja: pisać, czytać, dodawać i odejmować, może pomnożyć i trochę ogarnąć historię Polski.
konto usunięte
2013-10-23, 13:56
konto usunięte
2013-10-23, 14:17
Marshal - mam wrażenie, że ty nawet podstawówki nie skończyłeś. Gubisz się jak leszcz podczas tarła, bleblasz bez sensu, sam sobie przeczysz ale tego nie widzisz. Nie chodzi o to, co kto i jak skończył, jakie ma papiery. Chodzi o to, że z roku na rok coraz głupsze społeczeństwo mamy. Kiedyś po podstawówce człowiek potrafił pisać w języku ojczystym, w miarę jasno wyrażać swe myśli. Ty za jakiś czas będziesz inżynierem a powiem ci tak, żule pod sklepem lepiej składają zdania niż ty. Jeszcze coś ci powiem, papier czy tytuł o niczym nie świadczy. Ewentualnie o tym, że ktoś jest zajebiście uparty, w obecnych czasach każdy może studiować.
@up
Ten egzamin pisza dzieci ktore maja 14-15 lat

czyli egzamin klas 6 podst. Tak jakby.
@quartz
Serio? A powiedz mi co zlego jest w tym co napisalem
konto usunięte
2013-10-23, 15:18
Złego? Nic. Złe to jest, że uważasz siebie za kogoś wykształconego a najzwyczajniej nie potrafisz pisać. Dyskusja jest bez sensu, tobie i tak się będzie wydawało. Lipa panie i ewidentny dowód na to, że kwity nie robią z człowieka kogoś mądrzejszego, bardziej obytego czy co tam chcesz.
@umcumcpolowka
Bo oni edukację "podstawową" czy tam "średnią" mają na poziomie przeciętnego obywatela. U nas poziom jest zdecydowanie nieadekwatny - jest zawyżony w stosunku do średniej. Za to ich szkolnictwo wyższe nakrywa nas czapką niewidką.