Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-10-23, 17:24 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-23, 18:27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-23, 19:12
Czyli potwierdził że jest debilem od urodzenia. Bo tylko debile mają problemy w szkole z nauką
Zgłoś
Nizaryta1 2013-10-23, 20:34
"Jakim k***a trzeba być idiotą żeby mieć problemy z opanowaniem materiału w szkole i to jeszcze obecnych czasach przy obecnym poziomie nauczania. Żenada. No ale film skierowany do gimbusów, którzy uważają się za nieodkrytych Einsteinów, których nauczyciele katują wzorem na energię kinetyczną Ten grubasek nie miał czasu bo musiał się nauczyć 10 przykazań. To jaki on ma k***a stopień upośledzenia umysłowego, że wkucie 10 prostych zdań zajmowało mu cały rok? PItu nie umie wypełnić? To on chyba prawdziwych dokumentów nie widział. Czasy szkolne to chyba najbardziej beztroski okres życia. Więc cieszcie się gimby, bo im dalej w las tym bardziej ch*jowo. Nawet te legendarne studia z perspektywy czasu nie mogą się równać z byciem debilem, który ma we wszystko wyj***ne, a jego jedynym problemem jest ogarnięcie rozwiązywania równania kwadratowego. No chyba, że planujecie europiestykę, tyle że potem przej***ne do końca życia. "

Ciekawi mnie jak ty sobie radziłeś w nauce geniuszu, megarejski panegiroszkolny hipokryto który w szkole pewnie miał same piątki bo rodzice sfinansowali sprzęt do sali gimnastycznej.
Powiem ci tak nie gardź ludźmi, pewnie nie wiesz ale Arystoteles powiedział kiedyś "Człowiek mniej wykształcony o silnej woli jest bardziej cnotliwy od wykształconego o słabej woli", tego pewnie też nie wiecie za to znacie twierdzenie Talesa bo tego was w szkole nauczyli i gdybyście do szkoły nie poszli to byście nie wiedzieli nawet kiedy II WŚ się rozpoczęła tacy z was arcyintelektualiści żeście Tuska wybrali bo wam obiecał Stadion Narodowy i kiełbasę, gdybyś do szkoły nie poszedł to byś mówił Bogu po otworzeniu przez baranka Siódmej Pieczęci "Jakiego mnie Boże stworzyłeś takiego mnie mosz jakie srom take leci". jak mawiał Adam Smith "Różne grupy ludzi mają różne umiejętności" i to jest prawda więc nie oceniajcie kogoś po tym jak rozwiązuje układ równań metodą przeciwnych współczynników z dwoma niewiadomymi bo mu możecie nie dorównywać na ten przykład w historii (np: Menes zjednoczył górny i dolny Egipt). A twoje megarejskie (krytykujące każdego kogo się da, nie dając nic w zamian) pseudonaukowe bzdury o tym że w nauce mają problem tylko debile jest po prostu śmieszne bo nawet nie wiesz kto to debil, otóż debil to osoba o lekkim upośledzeniu intelektualnym która zatrzymała się na 12 roku życia w statystykach, idiota ze średnim a imbecyl z ciężkim, tutaj nie będę się rozpisywał bo nie wiem.
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-23, 20:48 1
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-24, 1:23
Zgłoś
konto usunięte 2013-10-24, 23:20
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem