👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman napisał/a:
, ban za słowo "zwierzęta"? kogo sie to tyczyło?
najprawdopodobniej murzynów . ale kto ich tu nie obraża na forum ?
DarioLee napisał/a:
najprawdopodobniej murzynów . ale kto ich tu nie obraża na forum ?
czuję że nie mówisz wszystkiego

Halman napisał/a:
czuję że nie mówisz wszystkiego
Powiem Ci szczerze, że nie pamiętam co dokładnie napisałem miesiąc temu . Jak by nie usunęli mojego komentarza to mógł bym ja czy ty to sb sprawdzić . Ale jeśli uważasz, że ściemniam no to trudno . Nie będę nad tym ubolewał . Ja mam wyrobione zdanie na temat pewnego Moda , zresztą chyba to dobrze widać po tematach Ukr.. co tam się oddupcza . Jedne wielki piedolnik
DarioLee napisał/a:
Powiem Ci szczerze, że nie pamiętam co dokładnie napisałem miesiąc temu . Jak by nie usunęli mojego komentarza to mógł bym ja czy ty to sb sprawdzić . Ale jeśli uważasz, że ściemniam no to trudno . Nie będę nad tym ubolewał . Ja mam wyrobione zdanie na temat pewnego Moda , zresztą chyba to dobrze widać po tematach Ukr.. co tam się oddupcza . Jedne wielki piedolnik
wierzę nie wierzę... na pewno nie dostałeś banika za dosadny synonim murzyna...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie