👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Witam to moj pierwszy komentarz.Czy w tym poje... kraju nie ma juz ludzi ( bo wyjechali na zachod ) ,ktorzy by przepedzili ta cholote? pipr.... znaki i nterpunkcyjne ,nie chce mi sie ich wstawiac.
atha napisał/a:
Wyszedłem z samochodu dosłownie na minutę

@HariDee
jak parking jest zaśnieżony i wjazd/wyjazd jest utrudniony to za co ma płacić? płacę za parkowanie, a nie za siłowanie się z zaspami. O ile dobrze pamiętam to w Łodzi w tamtym roku, kierowcy byli zwolnieni z opłat z powodu zalegającego śniegu. To jest honorowe podejście do sprawy.
jak parking jest zaśnieżony i wjazd/wyjazd jest utrudniony to za co ma płacić? płacę za parkowanie, a nie za siłowanie się z zaspami. O ile dobrze pamiętam to w Łodzi w tamtym roku, kierowcy byli zwolnieni z opłat z powodu zalegającego śniegu. To jest honorowe podejście do sprawy.
kenzol napisał/a:
Że ma większe jaja niż Ty.
A jakie to trzeba mieć jaja, żeby zaczepić dwóch mongołów w śmiesznych mundurkach, bez broni? Gość trochę chce być jak Emil, ale daleko mu do niego. Ma głos wystraszony, jakby się miał rozpłakać, a jedynie kamera daje mu minimum pewności.

[YouTube]http://www.youtube.com/watch?v=sDtZ8XFMDDw[/youtube]
Oparte na faktach
Oparte na faktach

Policjant który kieruje VW też powinien zapłacić mandat za opuszczenie samochodu z włączonym silnikiem na wiecej niż 1 minutę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie