👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
50 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

straż miejska to doskonałe miejsce dla osób które były bite w szkołach i nikt ich nie lubił. W tej pracy mogą się mścić
xavi85 napisał/a:
Co ten pajac z kamerą próbuje udowodnić?
że ma większą wiedzę niż te ciule

xavi :
To, że te dziady nas okradają biorąc pensje z wcześniej ukradzionych pieniędzy.
To, że te dziady nas okradają biorąc pensje z wcześniej ukradzionych pieniędzy.

xavi85 napisał/a:
tatę obraża??

xavi85 napisał/a:
a ty co kolejny gimbo jp/js na 99% bo troche się boisz ?

@UP pewnie obraża. xavi85 sory ale sadistic już Cię nie lubie. Krzyżyk na drogę

Ten chłop robi nic innego jak debila z siebie i innych powołując się na prawo, którego sam do końca nie zna.
xavi85 napisał/a:
Że ma większe jaja niż Ty.

Powinien w Polsce powstać nowy sport narodowy - społeczna kontrola urzędników państwowych. Tego nam trzeba. Nic nie stoi na przeszkodzie.

gość nudzi strasznie... podpuszcza strażników aby użyli siły, aby za nim ganiali, bawi się w kotka i myszkę... no sorry straż miejska wiadomo syf, a gość się zachowuje jak pajac. Skoro z niego taki cwaniak reporter obrońca prawa to czego nie pokaże twarzy?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie