uFo125 napisał/a:
Żona znalazła perełkę na wp
![]()
Obrazek
A może sama to wpisała i niby przypadkowo znalazła i Ci pokazała?

doopa napisał/a:
@up jak masz problem z rozpoznaniem wroga, to ci powiem.. i nie słuchaj propagandy z mediów.
Jest wiele wrogów.. żydzi, ukraince i araby, tych przede wszystkim należy eksterminować
Wiesz... lepiej nie pisać takich rzeczy albo przynajmniej mieć świadomość, że można zostać za to ukaranym. Za podobny wpis dostałem 80h robót publicznych

podpis użytkownika
Tekst podpisu:Max. 250 znaków
Pierniczenie, jakby wzrost cokolwiek znaczył w biznesie. Wysoki nie jestem, mam własne auto, iPhone 7, w domu komputer za 15k, konsolę, w planach zakup mieszkania... ale to nie ważne, ważne że jak wyczuje takie gówno w głowie jak u autorki to mam w dupie ją
Także nie dziwię się jej podejściu w końcu normalny facet nawet na nią nie spojrzy przez pryzmat długotrwałej relacji.

podpis użytkownika
Każdy komentarz to tylko opinia jego twórcy, a nie prawda ogólnoświatowa - pamiętaj o tym.

Obecni młodzi faceci to już w większości p🤬y, a młode kobiety to stadami są otępiałe. Można znaleźć fajną kobietę, ale na bank nie w dyskotece, gdzie laska kończy nayebana pod stołem.
Nie wiem czy ja tylko tak trafiłem, ale żona mi się udała i po XX-latach nadal chętnie lubię z nią porozmawiać i spędzać czas.
Nie wiem czy ja tylko tak trafiłem, ale żona mi się udała i po XX-latach nadal chętnie lubię z nią porozmawiać i spędzać czas.
Za parę lat panna "zielonooka" znudzi się bogatym i przystojnym panom. Wtedy wyląduje w burdelu i każdy za kilkadziesiąt zł będzie mógł nadziać swym kurasiem jej pusty łeb

podpis użytkownika
K🤬a mać!
cholera jestem pewnie najwyzszy z was wszystkich mam c🤬jowa ale dobrze platna prace, calkiem niezle auto i do tego stac mnie wynajmowac maly dom, a szmaty jakos i tak sie do mnie nie kleja...
Prawdziwa dama ma wydawać pieniądze faceta i ładnie pachnieć, nic pozatym
Ot kurewska logika- wysoki czyli bogaty, kurdupel czyli biedak... Stalin nie był najwyższy a do czego doszedł?

@up: Wracaj do zerówki, żeby nauczyli cię czytać ze zrozumieniem:
Dzieło życia furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1485.htm#3448570
Post #500 baltimore-vt357642.htm#3961482
Cytat:
"bogatych i przystojnych, czyli wysokich"
Cytat:
"przystojnych, czyli wysokich"
podpis użytkownika
Post # 250 furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1065.htm#3313379Dzieło życia furry-futrzaste-slicznotki-vt147393,1485.htm#3448570
Post #500 baltimore-vt357642.htm#3961482