👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Techron napisał/a:
@up: Wracaj do zerówki, żeby nauczyli cię czytać ze zrozumieniem:
O to chodziło?

Tutaj pewien pan opowiada, o cudownych polkach...

Ta sama pani 20 lat później: " Wykorzystał mnie i odszedł do młodszej. Jak on mógł? A ja go tak kochałam czystą, bezinteresowną miłością. Tyle mu poświęciłam! Nie zdobyłam żadnego zawodu, a alimenty się skończą jak tylko Jessica i Brajan skonczą studia. Dobrze, że nie wie , że Brajan nie jest jego , bo jeszcze śmiałby nie płacić należnych alimentów. Może jak dam dupe sędziemu to przyzna alimenty też na mnie. Przecież mi się należą za tyle lat poświęceń. A jak sie nie uda to dam dupe temu bogatemu lekarzowi. Może jak zaciążę, to sie ze mną ożeni i spełni swój samczy, męski obowiązek- zapewni mi dom, samochód i wygodne życie a ja dalej będę mogła leżeć i pachnieć"

To z pewnością troll ale oparty o częstą postawę dzisiejszych roszczeniowch suk. Nie rozumiem jak można w ogóle traktować posiadanie przez faceta auta jako normalność? A co jeśli mieszka się w mieście, przecież wtedy posiadanie auta jest zwyczajnie niepraktyczne i nieekonomiczne. Ale co taka głupia, roszczeniowa, cebula może wiedzieć
Reszty nie skomentuję

taaaaaaaaaa jasne, potem przychodzi 30 latek i bierze pierwszego lepszego bo dzieci trzeba robić a wszystkie porządne towary już są zaklepane

Najrozsądniej jest wymieniać kobietę co kilka miesięcy zanim zacznie mieć jakieś roszczenia finansowe. Odkąd kupiłem zmywarkę to stałego związku nie potrzebuję. Jak kobieta jest na etapie, że "trzeba na poważnie" i chce się wprowadzać to czas zmienić na młodszą. Facet zwykle jest atrakcyjny fizycznie dla kobiet nawet do 50 roku życia. Kobieta znacznie krócej. A jak przestanę być atrakcyjny to będę miał tyle hajsu zaoszczędzonego na braku żony, że atrakcyjność wciąż będzie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie