podpis użytkownika
Bóg nie jest sadystą, żeby skazywać kogoś na wieczne męczarnie. śmierć to zapłata za grzech, a nie wieczne męczarnie. Po śmierci nie ma nic.

on już zmartwychwstał
Idiota

Wielki filozof damianero. Lepiej niech nie nagrywa więcej już tych idiotycznych filmików bo są żałosne, tak jak większość waszych wypowiedzi na temat tej tragedii.
podpis użytkownika
My cock is much bigger than yours

Eee... To moze w takim razie powinno być wiecej rządowych samolotów? Bo sytuacja, gdy mamy jedynie dwa półwieczne gruchoty to paranoja.Kto ładuje wszystkich dowódców do jednego samolotu? No na pewno nikt mądry... lub nie było innego samolotu żeby polecieć!
( mamy dwa rządowe na tyle osób w tym tylko jeden z nich przeszedł remont ). Żal mi go, i on mówi o osobach które nie wiedzą a gadają.![]()
Co za j🤬y pajac. Nikt nie każe mu płakać, modlić się itp, ale nie musi podbijać sobie widzów na YouTubie takim pajacowaniem.
Naprawdę, to nie ma znaczenia, czy Damianero wiedział o ilości tych samolotów (ja tam nie wiedziałem i nigdy mnie to nie interesowało i nie sądzę, by ta wiedza była mi potrzebna). W niczym nie zmienia to tego, że pakowanie całej elity do jednego samolotu NIE JEST mądre. A jeśli to jedyny samolot - to ktoś tam, u góry, odpowiedzialny za ilość i stan tych samolotów ma poważne problemy z głową. Ew. jego szef, jeśli go ograniczał. W każdym razie nie Damianero. On stwierdza rzecz oczywistą. Ty bronisz absurdu. Srsly, zastanów się zanim coś napiszesz następnym razem.
Howgh.
podpis użytkownika
lastfm.pl/user/Nikers

Kaczyński był prawdopodobnie najgorszym prezydentem Polski i nie widzę powodu, żeby po jego śmierci kłamać, że był dobrym człowiekiem. Szkoda, że nie żyje. Szkoda, że nie żyje też kilkadziesiąt innych osób. Ale skończcie z tą nagłą, obłudną miłością do niego.
Pokolenie gadu gadu... jeszcze zróbcie łańcuszek ze "świeczkami' zrobionymi z literek... albo c🤬j, macie od razu ognisko

Tragedia bez wątpienia, ale takie jest życie...
Zaskakujące że w dniu uczczenia tragedii w Katyniu dochodzi do takiej akcji ... ale teraz cały świat będzie wiedział, że lepiej olać tradycje i nie podchodzić do lądowania jak są złe warunki niż ryzykować swoim życiem ...
podpis użytkownika

Rotfl. Jeśli w celu znalezienia miłości Polaków zaglądasz na sadistic.pl... Pogratulować, rotflSwoją drogą, nie mój prezydent, nie mój kraj, chociaż jestem z nim bardzo związana. Tym bardziej ze zdziwieniem przecieram oczy, jak wielu Polaków ma w dupie wszystko, co z jego państwem się dzieje. Nie dziwię się więc, że macie taką, a nie inną historię za sobą i nigdy, nigdy nie uczycie się na swoich błędach.
Jeszcze napisz na 4chanie wzniosły apel, że pedofilia, rasizm i antysemityzm są złe i użytkownicy powinni się opamiętać.