📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
Rozumiem, że można kogoś nie lubić, nie sympatyzować z daną osobą, nie zgadzać się z jego poglądami, jestem też w stanie zrozumieć znieczulice niektórych ludzi... ale w tej katastrofie zginęły czyiś rodzice, dzieci, rodzeństwo i należy im się szacunek! [*]
Everal napisał/a:
on już zmartwychwstał
Idiota
Wielki filozof damianero. Lepiej niech nie nagrywa więcej już tych idiotycznych filmików bo są żałosne, tak jak większość waszych wypowiedzi na temat tej tragedii.
Akcja jak z MJ ...
Tragedia bez wątpienia, ale takie jest życie...
Zaskakujące że w dniu uczczenia tragedii w Katyniu dochodzi do takiej akcji ... ale teraz cały świat będzie wiedział, że lepiej olać tradycje i nie podchodzić do lądowania jak są złe warunki niż ryzykować swoim życiem ...
Tragedia bez wątpienia, ale takie jest życie...
Zaskakujące że w dniu uczczenia tragedii w Katyniu dochodzi do takiej akcji ... ale teraz cały świat będzie wiedział, że lepiej olać tradycje i nie podchodzić do lądowania jak są złe warunki niż ryzykować swoim życiem ...
Rosemary napisał/a:
Rotfl. Jeśli w celu znalezienia miłości Polaków zaglądasz na sadistic.pl... Pogratulować, rotflSwoją drogą, nie mój prezydent, nie mój kraj, chociaż jestem z nim bardzo związana. Tym bardziej ze zdziwieniem przecieram oczy, jak wielu Polaków ma w dupie wszystko, co z jego państwem się dzieje. Nie dziwię się więc, że macie taką, a nie inną historię za sobą i nigdy, nigdy nie uczycie się na swoich błędach.
Jeszcze napisz na 4chanie wzniosły apel, że pedofilia, rasizm i antysemityzm są złe i użytkownicy powinni się opamiętać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie