📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:23
co innego poczucie smutku, że ktoś umarł, a co innego robienie z niego nieskazitelnej osoby, której nagle nie wolno już krytykować; okazywanie swojej żałoby przez rozsyłanie łańcuszków z [*] tudzież [^] to również oznaka głupoty, a nie szacunku
Rosemary napisał/a:
SpokoDzięki
Rosemary napisał/a:
Zgadzam sięBycie sadystą/miłośnikiem czarnego humoru nie wyklucza dobrego wychowana i inteligencji, znam takich tutaj wielu.
Rosemary napisał/a:
No to ja Tobie gratuluję inteligencji. I pochopnych ocen. Oraz nie bycia zdolną do zrozumienia prostych postów.Tobie zaś nie gratuluję, bo do nich nie należysz.
[teraz na serio]hypek mówiąc o obłudnej miłości raczej nie miał na myśli składania kondolencji, więc Twoje zarzuty wobec niego są irracjonalne. I określają Twoją inteligencję, którą jak widzę uważasz za całkiem wysoką. Patrząc pobieżnie na ogólny poziom postów mogę się zgodzić. Jednakże, z zastrzeżeniem, że zdarzają się jej poważne spadki. Widoczne w tym temacie.
Cały ten temat(poza 1'szym postem) łapie się tylko na jeden komentarz:
RZODKIEW!
RZODKIEW!
To bedzie kolejna kompromitacja Polski na świecie.
Wiecie co angielskie stacje podaja na 1 miejscu????? WIEK samolotu. 20 lat!!! technologia rosyjska z lat 60-tych. To żałosne....... Żałoba żałobą, kondolencje kondolencjami, ale żeby latać 20 letnimi wrakami Reprezentującymi POLSKE którymi NIKT nie lata w europie??????? 3 słowa
MADE IN POLAND
Wiecie co angielskie stacje podaja na 1 miejscu????? WIEK samolotu. 20 lat!!! technologia rosyjska z lat 60-tych. To żałosne....... Żałoba żałobą, kondolencje kondolencjami, ale żeby latać 20 letnimi wrakami Reprezentującymi POLSKE którymi NIKT nie lata w europie??????? 3 słowa
MADE IN POLAND
Baalp napisał/a:
Cały ten temat(poza 1'szym postem) łapie się tylko na jeden komentarz:
RZODKIEW!
EKHM...
mcmt napisał/a:
![]()
Lisowi mowe odejmie:
dziennik.pl/wydarzenia/article537617/Tomasz_Lis_Odgryze_sobie_jezyk.html
A ja dodam:
Ładnie tą kierownicą wywija na koniec...Dojechał pewnie...Po drodze przejechał kaczkę bo był tak zajęty gadaniem...
Ładnie tą kierownicą wywija na koniec...Dojechał pewnie...Po drodze przejechał kaczkę bo był tak zajęty gadaniem...
tak btw Skrzypek który zginął w tej katastrofie być może był spoko ziomem super ojcem mężem teściem itd.
ale jak ktoś sie interesuje ekonomią to wie jak został pseudo prezesem NBP
ale jak ktoś sie interesuje ekonomią to wie jak został pseudo prezesem NBP
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie