Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:15
mygyry 2024-08-12, 13:03 7
Nogami rusza, nic jej nie będzie.
Zgłoś
Driver19cm 2024-08-12, 13:17 31
Na wózku nie wyląduje. Ale to jedynie dlatego, że jest zawodowcem, wyćwiczona, przygotowana do tego

Dla zwyczajnego Kowalskiego na ulicy taki rzut, to śmierć lub pewne kalectwo
Zgłoś
Mzimu 2024-08-12, 14:24 50
Ten cyrk we Francji zwany igrzyskami sie już zakończył czy jeszcze trwa?
Zgłoś
argen64 2024-08-12, 14:35 3
Sport to zdrowie.
Zgłoś
turor 2024-08-12, 15:08
Kto babe z migreną na zawody wpuścił ?
Zgłoś
baronturbina 2024-08-12, 15:12 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
biegu86 2024-08-12, 16:09 3
Bardzo ładny suples.
Zgłoś
alususs 2024-08-12, 16:29 2
Driver19cm napisał/a:

Na wózku nie wyląduje. Ale to jedynie dlatego, że jest zawodowcem, wyćwiczona, przygotowana do tego
Dla zwyczajnego Kowalskiego na ulicy taki rzut, to śmierć lub pewne kalectwo

Trenowałem zapasy 8 lat, w tygodniu poświęcaliśmy jedna godzinę na trenowanie samego karku na takie okoliczności. Dziwię się że ona ucierpiała. Sam byłem wielokrotnie tak rzucany jak i rzucałem innymi. Jeden wniosek, tak już wcześniej musiała być ukryta kontuzja.
Zgłoś
elim 2024-08-12, 18:18 3
Mzimu napisał/a:

Ten cyrk we Francji zwany igrzyskami sie już zakończył czy jeszcze trwa?

Tomek Kruz zabrał wczoraj żabojadom flagę olimpijską więc to już raczej po olimpiadzie.
Zgłoś
metyoo 2024-08-12, 18:40 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kurisu 2024-08-12, 18:47 1
Buty nie spadły, przezyje.
Zgłoś
Zarejestruj 2024-08-12, 19:00 8
alususs napisał/a:

Trenowałem zapasy 8 lat, w tygodniu poświęcaliśmy jedna godzinę na trenowanie samego karku na takie okoliczności. Dziwię się że ona ucierpiała. Sam byłem wielokrotnie tak rzucany jak i rzucałem innymi. Jeden wniosek, tak już wcześniej musiała być ukryta kontuzja.

Nie myl zapasy w kiślu razem z tatusiem ze sportem. Te cwiczenia karku to robienie gałeczki?
Zgłoś
alususs 2024-08-12, 19:07
Zarejestruj napisał/a:

Nie myl zapasy w kiślu razem z tatusiem ze sportem. Te cwiczenia karku to robienie gałeczki?

Noo nawet tutaj nie zabłysnąłeś haha
Zgłoś
marcin93. 2024-08-12, 19:44 1
alususs napisał/a:

jak się przygotowuje kark na takie uderzenia?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem