👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
RapującyToster... to ty masz linka do wiki starego
Dan sam nic wielkiego nie zarobił a nawet jeżeli już coś na tych inwestycjach to i tak z kasy ojca
en.wikipedia.org/wiki/Paul_Bilzerian

en.wikipedia.org/wiki/Paul_Bilzerian

Cryo napisał/a:
To jest ten idol gimbów?
witamy w naszych czasach

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
krawacik3 napisał/a:
Jeden nabój pewnie kosztuje tyle co moja dniówka.
Zarabiasz dziennie około 4 USD ~ 13 PLN? Jeśli tak, to współczuję, że Cię tak dymają

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"

unimator, jesteś pewien, że pocisk do tego monstrum kosztuje tylko 4 dolany?

Niech się cieszy idiota.Niech taki majątek spadnie z któregoś nas sadoli,to wystarczy że kupilibyśmy dmuchawę do liści i tak skomponowali z tego filmik jak wyzej to bysmy od razu na yt mieli setki tysiecy,miliony wyswietlen bo mamy pieniadze,c&pki,samochody,domy po prostu "ulozone zycie".Tym się karmi świat,jak masz kasy jak lodu i tym się eksponujesz to w szczegolnosci mlodsze spoleczenstwo Cie podziwia,tez chcą tacy być,wolni i bogaci a w rezultacie tacy ludzie to k&urwy z marginesu którzy są niewolnikami dla samych siebie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie