A jakby tak Putina ze snajperki ściągnąć? hmm?
RapującyToster... to ty masz linka do wiki starego

Dan sam nic wielkiego nie zarobił a nawet jeżeli już coś na tych inwestycjach to i tak z kasy ojca
en.wikipedia.org/wiki/Paul_Bilzerian
C🤬j mu w dupę, miał farta w życiu i nic więcej.
PS
Jestem Polakiem i ze swojej zazdrości jestem dumny!
podpis użytkownika
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Konto usunięte
2014-09-11, 15:37
Jeden nabój pewnie kosztuje tyle co moja dniówka.
krawacik3 napisał/a:
Jeden nabój pewnie kosztuje tyle co moja dniówka.
Zarabiasz dziennie około 4 USD ~ 13 PLN? Jeśli tak, to współczuję, że Cię tak dymają
podpis użytkownika
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Konto usunięte
2014-09-11, 18:19
unimator, jesteś pewien, że pocisk do tego monstrum kosztuje tylko 4 dolany?
Konto usunięte
2014-09-11, 20:08
Niech się cieszy idiota.Niech taki majątek spadnie z któregoś nas sadoli,to wystarczy że kupilibyśmy dmuchawę do liści i tak skomponowali z tego filmik jak wyzej to bysmy od razu na yt mieli setki tysiecy,miliony wyswietlen bo mamy pieniadze,c&pki,samochody,domy po prostu "ulozone zycie".Tym się karmi świat,jak masz kasy jak lodu i tym się eksponujesz to w szczegolnosci mlodsze spoleczenstwo Cie podziwia,tez chcą tacy być,wolni i bogaci a w rezultacie tacy ludzie to k&urwy z marginesu którzy są niewolnikami dla samych siebie.
Konto usunięte
2014-09-13, 16:41
Coś mi się tu k🤬a nie zgadza. Ten karabin jest przeznaczony do unieszkodliwiania pojazdów, jego naboje spokojnie przebijają się przez worki z piaskiem, pancerze pojazdów a nawet podobno potrafią podziurawić blok silnika a na 2:20 widać jak nabój wychodząc z gównianej kuli zabawki już jest rozj🤬y na 2 części i koziołkuje... WTF?!