👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taka broń i takie pociski i strzelają w bombki? nie mogli w coś lepszego?
@up na przykład w polityków, nie pomogły by im nawet pancerne szyby w limuzynach

gosc ma najlepsze zycie na swiecie a jego kot r🤬a wiecej niz ja D:

Zrobił karierę bo nie dostał się do Navy Seals, nie przeszedł podstawowego kursu, wyczaił modę na taktyczną brodę (ale rym) zagrał umierającego Seala w Lone Survivor (śmigłowiec, który został zestrzelony w trakcie lotu po Wahlberga. Dan sobie tam siedział) i robi furorę w necie bo ma dużo pieniędzy i cycków. Nie dostrzegam nic ciekawego w jego osobie.

Ciekawe że strzela z działa przeciwczołgowego a pocisk po przejściu przez bombkę zostaje całkowicie wytrącony z toru lotu (1:20).
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie