👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W Polsce wyj🤬i by go z roboty za takie coś... A zapomniałem, że czarni nie pracująLP
tu jest ogromna przepaść między Polską a USA tam się bawić potrafią a u nas nie

K🤬a poszedl bym sobie na mecz taki. Kazdy wyluzowany mega atmosfera nikt cie nie wytyka palcami, ale coz w koncu inna mentalnosc

No i gościu na pewno był podstawiony, widać że układ okazyjnie dopracowany, co nie zmienia faktu że fajna atmosfera na stadionie

jakbys nie napisal ze karzel bedzie tanczyc to zapewne tego gowna nawet bym nie wlaczyl...
piwo za karla!!!
ochroniarz robie o wiele lepsza robote
piwo za karla!!!
ochroniarz robie o wiele lepsza robote
jackson leci..? jackson jaki by nie był co by nie mówili zawsze dobrą muzę odp🤬lał. za łebka miałem jego kasety którymi jarałem się w c🤬j i jaram się do dziś bo wciąż są i muza też nieśmiertelna. Filmik ok muza mistrzowska Wesołych Świąt sadole
Ten koleś co jebie fote obok tego ochroniarza, to myślałem że nakręca debil ekran na stadionie zamiast obrócić się...

Tak mi się skojarzyło. Epicka scena z epickiego jak na nasze czasy filmu.

Widać, że podstawiony. Dance camera, pokazuje tylko tańczących, ale coś dość długo zatrzymała się przy ochroniarzu, który musiał poczekać aż dwa grubasy przejdą;]
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie