Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 23 minuty temu
Dance fail
konto usunięte • 2010-02-10, 1:01

no i rozpizgała pół pokoju ;/
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-02-10, 9:54
czekam i czekam...a tu piękny high kick!
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-10, 10:51
No cóż, uczy sie dopiero xD

Ale ciuchy wymiatają, takie worki mnie demotywują..
Zgłoś
ferro 2010-02-10, 11:14
a nie mowili Wam, że o gustach sie nie dyskutuje? to że wolicie ciuchy 'ave satan' nie oznacza, że komuś innemu bardziej podobaja się takie jak na filmiku. Mi osobiscie takie własnie bardziej odpowiadają.
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-10, 11:33 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-10, 12:40
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kocur 2010-02-10, 12:41 2
taniec godowy orangutana ?
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-10, 13:05 1
Kolejny powód by kobiety nie wychodziły z kuchni...

a co do odzieży wierzchniej... stara mojej starej wygląda juz lepiej o 6 rano jak idzie do kościoła...
Zgłoś
eSeMGie 2010-02-10, 13:25
das ist gut
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-10, 13:32
Ale urwał!!
Zamotało się na końcu trochę dziewcze
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-10, 14:08 4
zastanawiałem się podczas filmiku czy ten 'dance fail' to sam ten taniec czy to co się być może zdarzy pod koniec.
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-10, 15:09
~Saia, moim zdaniem tu chodzi o obie opcje. Taki double.
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-10, 15:56
Jej taniec skojarzył mi się z r🤬ami walk zmutantowanych wojowniczych żółwi ninja.
Zgłoś
Matuch90 2010-02-10, 16:27
Zgłoś
Everal 2010-02-10, 16:37
Saia, ja dokładnie o tym samym pomyślałem, ale ponownie spojrzałem na ilość piw i wiedziałem że to nie może być to, uwielbiam takie akcje, ale miałem nadzieję że wyjebie głową w monitor :/
Zgłoś
konto usunięte 2010-02-10, 21:45
ferro napisał/a:

a nie mowili Wam, że o gustach sie nie dyskutuje? to że wolicie ciuchy 'ave satan' nie oznacza, że komuś innemu bardziej podobaja się takie jak na filmiku. Mi osobiscie takie własnie bardziej odpowiadają.

Ja lubię kobiety, które ubierają się jak kobiety.
Wszystkie te stricte subkulturowe przebieranki to rzygowina. Idzesz ulica,a tu same klauny - czy to skejt,czy to metal..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem