👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nitromalyna napisał/a:
w kuchni się nie tańczy...
HE??
Jeśli trzymasz w kuchni kanapę to tylko pozazdrościć

Hmm... Rozumiem, taniec to hobby. Rozumiem też, że człowiek potrzebuje odprężenia po ciężkiej pracy, po przemycie karłów za wschodnią granicę, lub też transporcie ziemniaków na zachód. Ale na Boga, gdy już robisz sobie filmik, to zmień ciuchy robocze na normalne!!!
resurecting, jeżeli trzymasz w pokoju lodówkę i mikrofalę to jeszcze bardziej pozazdrościć

ojciec (tzn dziadek) wroci to jej da.. nie wypusci jej z piwnicy przez kolejne 25lat

Dildo napisał/a:
ojciec (tzn dziadek) wroci to jej da.. nie wypusci jej z piwnicy przez kolejne 25lat
z pewnością tak będzie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie