Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Dancing Inmates - Tańcząc za kratami
Konto usunięte • 2010-04-05, 17:12
C.P.D.R.C. na Filipinach to jedno z najsłynniejszych więzień na świecie. Zasłynęło nietypową formą resocjalizacji.

Od lat osadzeni tam więźniowie przygotowują spektakularne taneczne widowiska. Ich układy są dopracowane w każdym calu, bo nad ich przygotowaniem czuwa profesjonalny choreograf.

Fajnie fajnie, tylko ten Miszel Żaksą A przekaz taki... głęboki.

A myślałam że ktoś strzeli tam komuś kosę i taniec z gwizdami się skończy.
Zgłoś
zjeb 2010-04-05, 19:27 3
Prawda jest taka, ze wiezniowe zrobia wszystko zeby czas lecial szybko, a, ze przy okazji jest to spektakularne i sprawia im przyjemnosc to nawet i lepiej
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-05, 20:51
A potem pod prysznicem co się dzieje...
Zgłoś
Luis Cyfer 2010-04-05, 21:10
no k🤬a. dają radę.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-05, 22:09
nie wiem czy to resocjalizacja, ale pomysł żeby takie gnidy zrobiły coś pięknego razem popieram Chociaż chyba by było lepiej gdyby zaczeli (np w Polsce) budować drogi, sprzatać na ulicach, segregować śmeici itp.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-05, 22:15 6
idealne dla Piroga, nie dosc ze w dupe wyr🤬aja, to jeszcze potanczy!
Zgłoś
Conscribo 2010-04-05, 22:16
a ja jestem pewien, że każdy z nich (poza jakąs grupką) wolałby pewnie siedzieć w celi, niż po kilkanaście godzin dziennie ćwiczyć układ, dostawać baty za zle jego wykonanie (bo pewnie praktyki mają jak przed paradami w Chinach)

podpis użytkownika

Nie lubię hejterów. I trolli.
Zgłoś
eSeMGie 2010-04-06, 3:00
o-m-f-g Micheal Jackson bylby z was taki dumny!

jak sie nazywa ta posienka bo nie moge jej znalezsc moich stertach ;o

Michael Jackson's This Is It - They Don't Care About Us
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-06, 4:45
conscribo napisał/a:

a ja jestem pewien, że każdy z nich (poza jakąs grupką) wolałby pewnie siedzieć w celi, niż po kilkanaście godzin dziennie ćwiczyć układ, dostawać baty za zle jego wykonanie (bo pewnie praktyki mają jak przed paradami w Chinach)

Po pierwsze wyraźnie napisane jest, że to Filipiny. Po drugie zapewne do tego więzienia trafia się jeśli się tego chce.
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-06, 7:45
@z🤬b

wiezien ma nie miec przyjemnosci
Zgłoś
Dalione 2010-04-06, 8:25
Jako że nie da się wrzucać filmów z YT , a ja nie lubię firefoxa macie tu inne wykonanie przez więźniów:

Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-06, 9:24
u nas mają spacerniak 5 na 8 metrów i tyle by sobie potanczyli, by sie pozabijali o wystające płyty heheh
Zgłoś
Lenart 2010-04-06, 11:53
A ten choreograf to nie jest przez przypadek ten typ z najnowszej edycji You Can Dance w TVN??
Zgłoś
Konto usunięte 2010-04-06, 14:59
Ja to bym zrobił walki gladiatorskie, ale taniec też może być.
Zgłoś
jakubczyk1985 2010-04-06, 16:55
leci pedałem jak sam sk🤬ysyn

podpis użytkownika

Bić, bić i jeszcze raz bić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie